Φιλανθρωπική βραδιά με εκλεκτούς καλεσμένους και παρουσιάστρια την Ηλιάνα Παπαγεωργίου [pics]

Ο ανθρωπιστικός οργανισμός Lifeline Hellas διοργάνωσε φιλανθρωπικό δείπνο, την Τετάρτη 22 Ιουλίου υπό την αιγίδα
των ΑΒΥ Πρίγκιπα Αλέξανδρου και Πριγκίπισσας Αικατερίνης στην αθηναϊκή Ριβιέρα με σκοπό τη στήριξη των κρατικών νοσοκομείων της Ελλάδος. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου καλωσόρισε τους καλεσμένους και παρουσίασε την φιλανθρωπική βραδιά.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία τoυ ο Υπουργός Τουρισμού κος Χάρης Θεοχάρης με την σύζυγο του Δήμητρα και ο Υφυπουργός Πολιτισμού Λευτέρης Αυγενάκης με την σύζυγο του Λένα. Η Δρ. Άντζι Μαργαρίτη Andrews, νύφη της ΑΒΥ Πριγκίπισσας Αικατερίνης, διάβασε το μήνυμα της Πριγκίπισσας με το οποίο έστειλε τις ευχές της για την βραδιά και ευχαρίστησε όλους όσους στήριξαν την εκδήλωση και βοηθούν το έργο του Lifeline Hellas, την χρυσή χορηγό του Lifeline κυρία Αλεξία Στέλλα Μάντζαρη της AS Marine και τον Alpha για τη στήριξη και προβολή της βραδιάς.

Δρ. Ζήσης Μπουκοβάλας, Δρ. Άλκηστις Πρίνου, Υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης με την σύζυγό του, Δήμητρα και η Αλεξία Μαντζάρη

Η Πριγκίπισσα Αικατερίνη τόνισε, επίσης, στον χαιρετισμό της πόσο ήθελαν με τον Πρίγκιπα Αλέξανδρο να παρευρεθούν στην φιλανθρωπική εκδήλωση αλλά δεν ήταν δυνατόν να ταξιδέψουν λόγω της πανδημίας. Τέλος, ευχήθηκαν να
ανταμώσουν με όλους τους φίλους τους στην Ελλάδα και να τελειώσει σύντομα η δύσκολη περίοδος του Covid-19.

Ο Πρόεδρος του Lifeline Hellas, Δρ. Ζήσης Μπουκουβάλας πραγματοποίησε εκτενή αναφορά στο έργο του σωματείου και ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους, τους φίλους και τους υποστηρικτές του Lifeline.

Αγγελική Αγγελίδη, Έμυ Λιβανίου, Όλγα Καραβερβέρη

Η ίδια δήλωσε «Nιώθω ιδιαίτερη τιμή και χαρά που βρίσκομαι εδώ για να στηρίξω κι εγώ με τη σειρά μου το έργο της
ανθρωπιστικής οργάνωσης Lifeline Hellas. Η χαρά του να προσφέρεις είναι ακόμα μεγαλύτερη όταν έχει σαν αντάλλαγμα παιδικά χαμόγελα και μεγάλες αγκαλιές. Θα ήθελα, λοιπόν, να ευχαριστήσω και προσωπικά την ΑΒΥ Πριγκίπισσα Αικατερίνη της Σερβίας και τo Lifeline Hellas, για την βοήθεια και τη στήριξή τους στο έργο των κρατικών νοσοκομείων της χώρας
μας».”

Μιχάλης Κυριακόπουλος, Ελένη Αντωνιάδου με την κόρη της Ηρώ Βίγγου, Παναγιώτης Νίκας με τη σύζυγό του

Οι παρευρισκόμενοι μαγεύτηκαν με τις μελωδίες του διεθνή μουσικοσυνθέτη Στέφανου Κορκολή και της εξαιρετικής ερμηνεύτριας Σοφίας Μανουσάκη.

Δρ. Ζήσης Μπουκοβάλας, Σοφία Μανουσάκη, Στέφανος Κορκολής

Στο φιλανθρωπικό δείπνο παρευρέθησαν ο γιος της Πριγκίπισσας Αικατερίνης David Andrews με την σύζυγό του Δρ. Άντζι Μαργαρίτη Andrews και τον γιο τους Αλέξανδρο. Επίσης, την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος Δρ. Ζήσης Μπουκουβάλας, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Lifeline Hellas η Δρ. Άλκηστις Πρίνου Μπουκουβάλα, ο κος Γιάννης Σαχίνης, η κα Νάσια Παπαμανώλη, η κα Ρόη Κωσταντά και η Δρ. Φώφη Καμποσιώρα και η σύζυγος του Επίτιμου Προέδρου κα Έμη Τρικάρδου.

Μιχαλής Κυριακόπουλος, Γιάννης Καζανίδης

Επίσης, έδωσαν το παρών πρώην Υπουργός κος Πάνος Παναγιωτόπουλος με την σύζυγο του, η κα Βάλια Φράγκου,η κα Όλγα Καραβερβέρη, ο κος και η κα Στέλιου Αγγελίδη, ο κος και η κα Μαρμαρίδη, ο κος και η κα Αλέξανδρου Μωραϊτάκη
με την κόρη τους χαρά, η κα Όλγα Μπορνόζη, η κα Λίτσα Λάβδα, ο κος Γιώργος Γουρδομιχάλης με την σύζυγό του Αθηνά Γιαννούλη, ο Κος Χαράλαμπος Σημαντώνης, ο Δρ. Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης και η σύζυγος του Δρ. Μαριλένα Κωνσταντινίδη, ο κος Ίων Βαρουξάκης, η Ms. Suha, η Πρόξενος της Ακτής Ελεφαντοστού στην Ελλάδακα Μερόπη Κεσεσίογλου, η κα Έμη Λιβανίου, η κα Έλενα Χριστοπούλου, η κα Σίσσυ Παπαγεωργίου, η κα Λιάνα Σκουρλήκαι πολλοί άλλοι.

 

Read More

And More