Φιλαράκια: Ο ηθοποιός James Michael Tyler αποκάλυψε ότι πάσχει από καρκίνο και το κάτω μέρος του σώματός του έχει παραλύσει

Σε μια συγκλονιστική αποκάλυψη προχώρησε ο ηθοποιός James Michael Tyler ο οποίος συμμετείχε στην επιτυχημένη σειρά “Φιλαράκια” υποδυόμενος τον Gunther. Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι δίνει τη δική του μάχη με τον καρκίνο του προστάτη ο οποίος βρίσκεται στο τέταρτο στάδιο.

Ο 59χρονος σήμερα James Michael Tyler σε συνέντευξη που έδωσε σήμερα στο NBC’s Today, εξομολογήθηκε ότι η αρχική διάγνωση έγινε το 2018. Έκ τότε όμως ο καρκίνος έχει εξαπλωθεί και σε άλλα μέρη του σώματός του όπως τα οστά και η σπονδυλική του στήλη.

Ο James Michael Tyler που συμμετείχε και στις 10 σεζόν της δημοφιλούς σειράς Friends έχοντας τον ρόλο του ιδιοκτήτη της καφετέριας που σύχναζαν οι πρωταγωνιστές, πλέον δεν μπορεί να περπατήσει αφού ο επιθετικός καρκίνος τον έχει αφήσει παράλυτο.

“Διαγνώστηκα με προχωρημένο καρκίνο στον προστάτη που έχει εξαπλωθεί στα οστά μου” εξομολογήθηκε ο Tyler και συνέχισε, “ζω με αυτό τα τελευταία τρία χρόνια. Πλέον είναι στο τέταρτο στάδιο, πιθανότατα θα με νικήσει.

Μάλιστα ο ηθοποιός είπε ότι στην αρχική διάγνωση οι γιατροί ήταν αισιόδοξοι ωστόσο ο καρκίνος άρχισε να μεταλλάσσεται εν μέσω της πανδημίας δυσκολεύοντας την κατάσταση.

Read More

And More