Φιλαράκια: Πέθανε ο James Michael Tyler

Θλίψη έχει προκαλέσει στο Hollywood η είδηση θανάτου ενός εκ των αγαπημένων πρωταγωνιστών της θρυλικής σειράς «Φιλαράκια«, Τζέιμς Μάικλ Τάιλερ. Ο ηθοποιός που υποδυόταν τον σερβιτόρο «Γκάνθερ» στο στέκι της αγαπημένης παρέας έφυγε χθες βράδυ από τη ζωή σε ηλικία 59 ετών έπειτα από σκληρή μάχη με τον καρκίνο.

Ο ηθοποιός είχε διαγνωστεί με καρκίνο του προστάτη, ο οποίος ήταν σε προχωρημένο στάδιο, και τα τελευταία τρία χρόνια έδινε μια πολύ γενναία μάχη. Μάλιστα, είχε επιλέξει να κρατήσει μυστικό το πρόβλημα της υγείας του το οποίο έκανε γνωστό μόλις λίγο καιρό πριν. Πέθανε στο σπίτι του, στο Λος Αντζελες, όπως ανακοινώθηκε

Το θάνατο του αγαπημένου «Γκάνθερ», με το σήμα-κατατεθέν βαμμένο ξανθό μαλλί του, επιβεβαίωσε εκπρόσωπος του ηθοποιού, μιλώντας στον ιστότοπο «TMZ».

«Ο κόσμος τον ήξερε ως Γκάνθερ (το έβδομο «Φιλαράκι»), από την επιτυχημένη σειρά «Friends», αλλά οι αγαπημένοι του Μάικλ τον γνώριζαν ως ηθοποιό, μουσικό, υπέρμαχο της συνειδητοποίησης του καρκίνου και στοργικό σύζυγο», δήλωσε η οικογένειά του.

 «Εχω διαγνωστεί με προχωρημένο καρκίνο του προστάτη, ο οποίος εξαπλώθηκε στα οστά μου. Αντιμετωπίζω την ασθένεια τα τελευταία τρία χρόνια… Είναι στο στάδιο 4, καρκίνος στο τελικό στάδιο. Άρα, ξέρετε, πιθανότατα θα με νικήσει», είχε δηλώσει στις αρχές του έτους.

Read More

And More