Φιλαρέτη Κομνηνού – Ιωάννης Αθανασόπουλος: Παίζουν μαζί στη θεατρική παράσταση Αρίστος και μπορείς να τη δεις διαδικτυακά!

Αν σου έχει λείψει το θέατρο μπορείς να το απολαύσεις έστω και διαδικτυακά. Η αρχή έγινε πριν λίγο καιρό με την παράσταση Τhis is not Romeo and Juliet, ενώ αυτή την Κυριακή 29 Νοεμβρίου  μπορείς να δεις σε Live Streaming την παράσταση “Αρίστος” με πρωταγωνιστές την Φιλαρέτη Κομνηνού και τον Ιωάννη Αθανασόπουλο που αγαπήσαμε μέσα από τη συμμετοχή του στις Άγριες Μέλισσες ως Γιάννος.

Να πούμε ότι ο ταλαντούχος Γιώργος Παπαγεωργίου, σκηνοθετεί την μητέρα του Φιλαρέτη Κομνηνού αφού είναι ο σκηνοθέτης της παράστασης!

Η βραβευμένη παράσταση του Γιώργου Παπαγεωργίου, με κεντρικό θέμα τη ζωή του Αριστείδη Παγκρατίδη, του φερόμενου ως «Δράκου του Σέιχ Σου», έρχεται στο Θέατρο Πορεία, για μια μοναδική live streaming προβολή την Κυριακή 29 Νοεμβρίου.

Λίγα Λόγια για την παράσταση

Ήταν προορισμένος για το χαμό ο Αρίστος. Η ψυχή του τον έτρωγε.
Εννέα χαρακτήρες που συνδέονται με τον Αριστείδη Παγκρατίδη, μέσα από τις χειμαρρώδεις, υποβλητικές εξομολογήσεις τους, μιλώντας διαφορετικές γλώσσες, ανάλογα με τα βιώματα, τον χαρακτήρα και τον ρόλο τους, συνθέτουν το προφίλ του “Αρίστου”.

Συντελεστές 

Σκηνοθεσία: Γιώργος Παπαγεωργίου
Διασκευή: Θεοδώρα Καπράλου
Μουσική: Γιώργος Δούσος
Μουσικός επί σκηνής: Γιώργος Δούσος
Φωτισμοί: Αλέκος Αναστασίου
Κίνηση: Μαρίζα Τσίγκα
Σκηνογραφική/Ενδυματολογική επιμέλεια: Κατερίνα Αριανούτσου
Φωτογραφίες: Δομνίκη Μητροπούλου
Βοηθός σκηνοθέτη: Μαρία Προϊστάκη

Πρωταγωνιστούν: Φιλαρέτη Κομνηνού, Γιάννης Λεάκος, Ιωάννης Αθανασόπουλος, Γιώργος Δούσος

Read More

And More