Φιλαρέτη Κομνηνού: “Ο γιος μου είναι πολύ ευτυχισμένος με τη Δανάη, έλαμπε στον γάμο τους”

Η Φιλαρέτη Κομνηνού παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στον Κώστα Τσουρό και στο MEGA Καλημέρα. Η δημοφιλής πρωταγωνίστρια δεν θα μπορούσε, μέσα σε όλα, να μην αναφερθεί στον γάμο του γιου της, Γιώργου Παπαγεωργίου με την αγαπημένη του, Δανάη Μιχαλάκη.

Η ηθοποιός πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Αρίστος» που παίζεται για τρεις τελευταίες μέρες στην Αθήνα. Η ίδια σχολίασε για τον γιο της που έχει αναλάβει την σκηνοθεσία του έργου ότι «αυτή η συνεργασία ήταν μια εμπειρία νομίζω και για τους δυο μας. Είμαστε και οι δύο επαγγελματίες. Τον ακούω και είμαι διαθέσιμη. Έχουμε αντιστραφεί οι όροι. Όταν ήταν στη Δραματική Σχολή του Εθνικού ήμουν δασκάλα του. Ίσως ήμουν παραπάνω αυστηρή μαζί του για να μην νιώθουν οι υπόλοιποι ότι του χαρίζομαι».

Η Φιλαρέτη Κομνηνού φανερά συγκινημένη αναφέρθηκε και στον γάμο του γιου της: «Είναι πολύ χαρούμενο και ευτυχισμένο το αγόρι μου μαζί με την Δανάη. Είναι πολύ όμορφο ζευγάρι. Ήταν πολύ όμορφη η τελετή. Δεν έκαναν θρησκευτικό γάμο, ήρθαν όλοι οι φίλοι τους, η μπάντα του τραγουδούσε και το βράδυ έγινε ένα πάρτι στην αμμουδιά. Δεν ήταν ένας συνηθισμένος γάμος και το παλικάρι μου έλαμπε από χαρά και ευτυχία. Και η μαμά μαζί και η γιαγιά του που τον λατρεύει».

«Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί έγινε τόσο μεγάλο θέμα αυτός ο γάμος. Έγινε και μια παρεξήγηση για κάποιες ημερομηνίες που δόθηκαν λάθος, ενώ εγώ ήμουν στο γύρισμα και έκανα τον γάμο με τον τηλεοπτικό μου γιο Πάνο Βλάχο και ξαφνικά μαθαίνω ότι παντρεύεται ο γιος μου» εξήγησε η ηθοποιός και συνέχισε: «Είχε πραγματικά πλάκα αυτό. Δεν έχω καταλάβει για ποιο λόγο πήρε τέτοιες διαστάσεις. Αυτά τα ξέρετε εσείς οι δημοσιογράφοι».

Η ηθοποιός εξομολογείται: «Η μητέρα μου και ο πατέρας μου δεν ήθελαν με τίποτα να πάω στο θέατρο. Όταν έμαθαν ότι πηγαίνω κρυφά σε δραματική σχολή παράλληλα με τη Φιλοσοφική πικράθηκαν πολύ. Ο πατέρας μου ήρθε ξαφνικά στην δραματική σχολή και μου είπε ‘εγώ σε σπούδασα για να γίνεις θεατρίνα’. Δεν φώναξε αλλά είδα αυτή την πικρία στα μάτια του. Έκανα μεγάλη προσπάθεια να τους πείσω ότι αυτό με κάνει ευτυχισμένη. Η γιαγιά του Γιώργου που απέναντι σε μένα ήταν πολύ επιφυλακτική, όταν άρχισε εκείνος να κάνει αυτά θεατρινίστικα μέσα στο σπίτι μου είπε ‘Νομίζω ότι ο Γιώργος πρέπει να γίνεις ηθοποιός. Θυμάμαι τη μαμά μου να μου λέει ‘τώρα εσύ θα πηγαίνεις να αγκαλιάζεις ξένους άνδρες;’. Ο πατέρας μου έφυγε νωρίς από τη ζωή και λυπάμαι γιατί σε τέτοιες στιγμές όπως του γάμου, μου λείπει».

«Παντρεύτηκα πολύ μικρή από έρωτα. Ο Γιώργος είναι ένα παιδί από μεγάλο έρωτα, και μοιάζει πολύ στον μπαμπά του. Ο Αργύρης δεν είχε σχέση με το χώρο. Είχε ένα βιβλιοπωλείο στην Τσιμισκή, εκεί γνωριστήκαμε. Χωρίσαμε μετά από 12 χρόνια. Τα γεγονότα αποδεικνύουν ότι δεν έγινε κάτι για να επιχειρήσω ξανά ένα δεύτερο γάμο. Ερωτεύτηκα αλλά δεν παντρεύτηκα συνειδητά. Ίσως δεν βρέθηκε αυτός που θα ήθελα να γεράσω μαζί τους» ανέφερε η ίδια.

Όσον αφορά τα επαγγελματικά της η καταξιωμένη ηθοποιός σχολίασε: «Απέρριψα προτάσεις με πολλά λεφτά γιατί δεν με κάλυπταν καλλιτεχνικά. Τα λεφτά είναι δέλεαρ μέχρι ενός σημείου. Όταν έπρεπε να κάνω ερωτικές σκηνές ήταν δύσκολο, την προηγούμενη νύχτα δεν κοιμόμουν καλά. Σκεφτόμουν ότι έχω ένα γιο που όταν τις δει δεν θα νιώθει καλά».

Read More

And More