Φίλιππος – Nina Flohr: Η πρώτη φωτογραφία του γάμου τους στο St. Moritz!

Ο Φίλιππος και η Nina Flohr ένωσαν τις ζωές τους με πολιτικό γάμο, το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου στο St. Moritz. Ο 34χρονος γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και της Άννας Μαρίας και η ζάμπλουτη κληρονόμος επισημοποίησαν τη σχέση τους, στο πιο όμορφο μέρος της Ευρώπης. Στον πολιτικό γάμο του ζευγαριού παρέστησαν ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος και ο πατέρας της Νina-Nastassja Flohr και Ελβετός επιχειρηματίας, Thomas Flohr, σεβόμενοι πάντα τις υγειονομικές οδηγίες του Ελβετικού κράτους. 

Μάλιστα, πριν λίγες ώρες, η Nina Flohr ανάρτησε την πρώτη φωτογραφία της με τον σύζυγό της, Φίλιππο, μετά τον πολιτικό γάμο τους. «Μόλις παντρευτήκαμε (με πολιτικό γάμο)», έγραψε η πανέμορφη νύφη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Διαβάστε επίσης: Φίλιππος – Nina Flohr: Το love story του νεόνυμφου ζεύγους! Ποια είναι η ζάμπλουτη κληρονόμος που του έκλεψε την καρδιά; (pics)

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ninaflohr

 

Μάλιστα, η ανάρτηση της Nina Flohr γέμισε από όμορφες ευχές από τους διάσημους και λαμπερούς φίλους και συγγενείς τους, όπως η Μαρί Σαντάλ, η Τατιάνα Μπλάτνικ αλλά και η Ευγενία Νιάρχου και η Μαίρη Κατράντζου.

 

Read More

And More