Φίλιππος Γλύξμπουργκ – Nina Flohr: Δεύτερος γάμος για το ζευγάρι – Οι φωτογραφίες από τη λαμπερή δεξίωση

Ο Φίλιππος Γλύξμπουργκ και η Nina Flohr γιόρτασαν τον δεύτερο γάμο τους, μετά την ιδιωτική τελετή, που πραγματοποιήθηκε τον Δεκέμβριο του 2020. Τότε, οι καλεσμένοι του ζευγαριού ήταν μόνο δύο – ο πατέρας του γαμπρού τέως Βασιλιάς Κωνσταντίνος και ο πατέρας της νύφης, Thomas Flohr –, εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, το περασμένο Σαββατοκύριακο, το ζευγάρι πραγματοποίησε μια δεύτερη γαμήλια τελετή και μια δεξίωση στο Cambridge της Αγγλίας. Η αφρόκρεμα της αριστοκρατίας ήταν εκεί, με την αρθρογράφο της Vogue, Alice Naylor-Leyland και τον σύζυγό της Tom να ανοίγουν τις πόρτες του σπιτιού τους για την τελετή.

Η νύφη ήταν εντυπωσιακή μέσα στο σατέν κρεμ vintage φόρεμά της, ενώ ο γοητευτικός Φίλιππος φόρεσε επίσημο μαύρο κοστούμι. Όπως θα δεις στα στιγμιότυπα, που ανέβασε η Nina Flohr στον λογαριασμό της, η διακόσμηση περιελάμβανε λευκά και μοβ λουλούδια, vintage πιάτα και λευκά μπαλόνια. Στο τραπέζι υπήρχε και μια φωτογραφία του ζευγαριού από τον πρώτο γάμο τους.

Ο Φίλιππος και η Nina Flohr έκοψαν και γαμήλια τούρτα, που ήταν σε χρώματα μπλε και λευκό, ενώ πόζαραν και με τον αγαπημένο τους σκυλάκο.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ALICE NAYLOR-LEYLAND (@mrsalice)

 

 

 

Πηγή φωτογραφιών: instagram.com/ninaflohr

 

Read More

And More