Φίλιππος Γλύξμπουργκ – Nina Flohr: Μήνας του μέλιτος στην Ελλάδα, με 40μετρη θαλαμηγό!

Στην Ελλάδα βρίσκονται εδώ και μερικές ημέρες ο πρίγκιπας Φίλιππος με τη σύζυγό του, Nina Flohr. Το ερωτευμένο ζευγάρι που παντρεύτηκε τον Δεκέμβριο του 2020 στην Ελβετία σε πολύ κλειστό οικογενειακό κύκλο και πρόσφατα παρέθεσε δεξίωση στην Αγγλία με εκλεκτούς καλεσμένους, λατρεύει την Ελλάδα. Οι δυο τους ήθελαν το πρώτο τους καλοκαίρι ως παντρεμένοι να το περάσουν στη χώρα μας, όπως αναφέρει δημοσίευμα της Real Life.

Έτσι, οργάνωσαν τον μήνα του μέλιτος, ώστε να τους μείνει αξέχαστος, απολαμβάνοντας το ταξίδι τους με τη θαλαμηγό του πατέρα της Nina Flohr, του γνωστού εκατομμυριούχου Thomas Flohr.

Η 40μετρη θαλαμηγός “Nina J”, που φέρει το όνομα της 34χρονης συζύγου του πρίγκιπα Φίλιππου, «ταξιδεύει» το ζευγάρι σε υπέροχες παραλίες. Αφού έκαναν μία πρώτη στάση στις Σπέτσες και το Πόρτο Χέλι, όπου η οικογένεια του Φίλιππου έχει σπίτι, συνέχισαν το ταξίδι τους κάνοντας στάση στη Μάνη, πέρασαν από την Ιθάκη και βρέθηκαν στο Αιγαίο, όπου έκαναν βουτιές στην Πάρο και τη Μήλο. Το υπερσύγχρονο γκρίζο γιοτ, που τους φιλοξενεί, έχει γίνει το talk of the town από όπου κι αν περνάει.

Υπερπολυτελές, αεροδυναμικό με φουτουριστικό design, έχει δυνατότητα φιλοξενίας 12 επιβατών και 9 μελών πληρώματος, προσφέροντας όσα χρειάζεται το ζευγάρι για να έχει ένα μοναδικό καλοκαίρι.

Read More

And More