Φίλιππος – Νίνα Φλορ: Πότε και πού θα τελεστεί ο θρησκευτικός γάμος του γιου του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου

Ο θρησκευτικός γάμος του Φίλιππου και της Νίνα Φλορ θα γίνει στην Ελλάδα κάτι το οποίο αποκάλυψε το περιοδικό Point de Vue σε σχετικό αφιέρωμα για τα σχέδια γάμου του ζευγαριού.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο πρίγκιπας Φίλιππος και η Νίνα Φλορ έχουν ορίσει την ημερομηνία του θρησκευτικού τους γάμου στις 23 Οκτωβρίου 2021 ο οποίος θα γίνει στην Αθήνα και συγκεκριμένα στη Μητρόπολη Αθηνών, εκεί που είχαν παντρευτεί το 1964 ο πατέρας του γαμπρού με τη μητέρα του Άννα Μαρία.

Τα πάντα μάλιστα έχουν προγραμματιστεί καιρό πριν, με το ζευγάρι να κρατά μακριά από τη δημοσιότητα τα σχέδια του γάμου που θα γίνει σε λίγες ημέρες στην Ελλάδα.

Πριν την θρησκευτική τελετή θα ακολουθήσει ένα pre-wedding party εκεί όπου ο Φίλιππος και η Νίνα Φλορ θα υποδεχτούν στη Λίμνη Βουλιαγμένης αγαπημένα πρόσωπα τα οποία θα βρεθούν στην Αθήνα για τον γάμο τους.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, την επόμενη μέρα μετά τον γάμο, ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος θα παραθέσει γεύμα στα μέλη των βασιλικών οικογενειών που θα δώσουν το παρών στον γάμο. Το γεύμα θα φιλοξενηθεί στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου στον Πειραιά.

O Φίλιππος, ο μικρός γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, και η Ελβετίδα κληρονόμος Νίνα Φλορ είχαν παντρευτεί τον Δεκέμβρη του 2020 με πολιτικό γάμο στην Ελβετία. Η είδηση μάλιστα είχε γίνει αμέσως γνωστή μέσα από τα social media.

Η Νίνα Φλορ είχε δημοσιεύσει φωτογραφία στην αγκαλιά του Φίλιππου αποκαλύπτοντας έτσι το μεταξωτό νυφικό που επέλεξε για τον πολιτικό της γάμο.  

Δες τα σχετικά στιγμιότυπα…

 

Ποια είναι η γυναίκα η οποία μερικά χρόνια πριν έκλεψε την καρδιά του Φίλιππος;

Η Νίνα Φλορ γεννήθηκε στις 22 Ιανουαρίου 1987, είναι 34 ετών!  Κατάγεται από την Ελβετία, ενώ μεγάλωσε στις ΗΠΑ και το Ηνωμένο Βασίλειο. Είναι κόρη του Τόμας Φλορ, ιδρυτή και ιδιοκτήτη μεγάλης αεροπορικής εταιρείας, και της Καταρίνα Φλορ, καλλιτεχνική διευθύντρια του οίκου Faberge.

Η Νίνα Φλορ αποκάλυψε πριν χρόνια τη σχέση της με τον Φίλιππο μέσα από τις πρώτες φωτογραφίες που δημοσίευσε στο instagram. Το ζευγάρι λατρεύει την Ελλάδα, ενώ μετά τον πολιτικό γάμο τους ακολούθησε ταξίδι του μέλιτος στην Ιθάκη.

Read More

And More