Φίλιππος Πλιάτσικας: Δικαστική διαμάχη με την πρώην σύζυγό του

Στη δικαστική οδό κατέληξαν για να λύσουν τις διαφορές τους ο Φίλιππος Πλιάτσικας με την επί χρόνια σύζυγό του Νάντια Σπηλιωτοπούλου, με την οποία έχει αποκτήσει μία κόρη. Η ηθοποιός και πρώην παρουσιάστρια προχώρησε την Παρασκευή 3 Αυγούστου στην κατάθεση αίτησης ασφαλιστικών μέτρων, ανοίγοντας πλέον «πόλεμο» με τον τραγουδιστή των Πυξ Λαξ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «Espresso», οι δύο πλευρές βρέθηκαν την περασμένη Τετάρτη τετ α τετ στην Ευελπίδων, όπου συζητήθηκε ενώπιον της πρωτοδίκη Κυριακής Γάλλιου η υπ’ αριθμόν 78026 αίτηση προσωρινής διαταγής που κατέθεσε η Νάντια Σπηλιωτοπούλου. Όταν οι δυο τους βγήκαν από το γραφείο της δικαστικής λειτουργού, μετά το πέρας της διαδικασίας (κράτησε αρκετή ώρα), η ηθοποιός αποπειράθηκε να πλησιάσει τον Φίλιππο Πλιάτσικα και να του μιλήσει. Όμως, η προσπάθειά της φέρεται ότι έπεσε στο κενό, καθώς ο τραγουδιστής απομακρύνθηκε γρήγορα οδεύοντας προς την έξοδο χωρίς να ανταλλάξει κουβέντα μαζί της!

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας, η δικαστής έκανε εν μέρει δεκτή την αίτηση της ενάγουσας, αλλά το επόμενο επεισόδιο της δικαστικής διαμάχης θα λάβει χώρα το φθινόπωρο στην αίθουσα του Μονομελούς Πρωτοδικείου της Αθήνας, όπου θα συζητηθούν τα ασφαλιστικά μέτρα σε βάρος του τραγουδιστή. Η παρουσία του καλλιτέχνη στα δικαστήρια, πάντως, πέρασε σχεδόν απαρατήρητη, καθώς ελάχιστοι αναγνώρισαν στο πρόσωπό του τον Φίλιππο Πλιάτσικα, ο οποίος έχει αποχωριστεί τη χαρακτηριστική μακριά κόμη του!

Το άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι, που, όπως φαίνεται δεν κατόρθωσε να αμβλύνει τις μεταξύ του αντιθέσεις, φρόντιζε καθ’ όλη τη διάρκεια της συζυγικής του πορείας να κρατά την οικογενειακή ζωή του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Read More

And More