Φιλίτσα Καλογεράκου: Προσφεύγει στη δικαιοσύνη εις βάρος γνωστού σεναριογράφου για σεξουαλική παρενόχληση

Μέρα με τη μέρα όλο και πληθαίνουν οι καταγγελίες από γνωστές ηθοποιούς για σεξουαλική παρενόχληση ή ψυχολογική και λεκτική βία. Σύμφωνα με το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star, η Φιλίτσα Καλογεράκου θα προσφύγει στη δικαιοσύνη εναντίον γνωστού σεναριογράφου και παραγωγού, τον οποίο καταγγέλλει για σεξουαλική παρενόχληση.

Πιο συγκεκριμένα, το 2017 η αγαπημένη ηθοποιός είχε ραντεβού με έναν γνωστό σεναριογράφο και παραγωγό της τηλεόρασης και του θεάτρου. Όπως καταγγέλλει η ίδια, δέχτηκε σεξουαλική παρενόχληση, καθώς ο συγκεκριμένος άντρας της είπε πως αν δεν γίνει κάτι ερωτικό μεταξύ τους, δεν θα πραγματοποιηθεί η συνεργασία τους. 

Στην πορεία και πέντε μήνες αργότερα – όπως αναφέρει η ίδια η Φιλίτσα Καλογεράκου – ο σεναριογράφος χάλασε μια άλλη δουλειά της ηθοποιού, καθώς δεν δέχτηκε την πρόταση του… Μετά απ’ όλα αυτά, η Φιλίτσα θα καταθέσει μήνυση εναντίον του…

 

“Της ζήτησε να έχει σεξουαλική επαφή μαζί του, για να της ανεβάσει το έργο… Της είπε “Θα μου κάτσεις”, θα μου δώσεις το έργο να το γράψω σαν να φαίνεται δικό μου και θα το ανεβάσω” δήλωσε στο Star ο δικηγόρος της ηθοποιού Στέλιος Σούρλας.

Read More

And More