Φιλίτσα Καλογεράκου: Το δημόσιο ξέσπασμα της ηθοποιού – “Μπορεί κάποιοι να με χτυπήσατε αλλά δεν καταφέρατε να με ρίξετε”

Η Φιλίτσα Καλογεράκου αποτελεί μία από τις πιο ταλαντούχες ηθοποιούς της γενιάς της! Μπορεί το τηλεοπτικό κοινό να την γνώρισε καλύτερη μέσα από τον ρόλο της στην δημοφιλή σειρά του MEGA “Μαρία η άσχημη“, ωστόσο η ίδια μετρά δεκάδες επιτυχίες στο θέατρο. Το τελευταίο διάστημα, η όμορφη ηθοποιός απασχόλησε τα μέσα με τη σχέση της με τον επίσης ηθοποιό Γιάννη Ζαραφωνίτη, ωστόσο το ζευγάρι αποφάσισε να χωρίσει ύστερα από πέντε μήνες. Πριν λίγη ώρα, η Φιλίτσα Καλογεράκου ξέσπασε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αναφέροντας πως κάποιοι άνθρωποι – τους οποίους δεν αποκάλυψε – προσπάθησαν να της κλείσουν πόρτες στον χώρο της υποκριτικής.

“Είμαι αυτή που είμαι! Έμαθα να παλεύω με τα δικά μου πόδια, χωρίς πατερίτσες! Μπορεί ‘κάποιοι’ να με ‘χτυπήσατε’ αλλά δεν καταφέρατε να με ρίξετε, (ξέρετε εσείς ) μόνο να με κάνετε να κλάψω… Αλλά καμιά φορά τα δάκρυα χρειάζονται γιατί καθαρίζουν τα μάτια! ‘Εσείς’ λοιπόν που προσπαθείτε να με απομακρύνετε από αυτό που αγαπάω πιο πολύ στη ζωή μου, να ξέρετε ότι έχετε πολύ δύσκολο δρόμο μπροστά σας.. Εγώ σε πείσμα ‘κάποιων’ θα συνεχίσω… Και όσες πόρτες θα μου κλείνετε άλλες τόσες θα σπάω… μέχρι την τελευταία μου ανάσα…” έγραψε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Τι να συνέβη άραγε;

Read More

And More