Φήμες, ανάβουν φωτιές! Ο Alpha ανησύχησε τόσο για τον Ν. Μουτσινά, που έβγαλε μέχρι και επίσημη ανακοίνωση…

Τι ήταν ο Νίκος Μουτσινάς να δεχτεί πρόταση συνεργασίας από το Mega και με αυτή την αιτία φυσικά να ακολουθήσουν διάφορα δημοσιεύματα στα Μέσα; Οι άνθρωποι του Alpha – αν κρίνουμε εκ του αποτελέσματος – έπαθαν τέτοιο πανικό με την πρόταση Mega και με την υποτιθέμενη μετακίνηση του γνωστού παρουσιαστή και ηθοποιού στο κανάλι του Αμαρουσίου που έβγαλαν μέχρι και επίσημη ανακοίνωση.

Μάλιστα, πρόκειται για… παγκόσμια πρωτοτυπία, μιας και για πρώτη φορά ένα ολόκληρο κανάλι ασχολείται με την φημολογία και την παραφιλολογία της εποχής και μπαίνει στην διαδικασία να απαντήσει επισήμως…

Και επειδή στην ανακοίνωση αναφέρεται πως “όπου υπάρχει καπνός δεν υπάρχει πάντα και φωτιά” και γίνεται λόγος περί ανυπόσταστων δημοσιευμάτων, πρέπει να πούμε πως όσο σίγουρο είναι το συμβόλαιο του Νίκου με τον Alpha, αλλά τόσο σίγουρη ήταν και η πρόταση του Mega προς το πρόσωπο. Και επαναλαμβάνω προς το πρόσωπό του γιατί διάφοροι πίστεψαν πως το κάλεσμα του Μεγάλου Καναλιού αφορούσε και στην Μαρία Ηλιάκη, αλλά δεν είναι έτσι. Η πρόταση του γενικού διευθυντή προγράμματος του Mega Πέτρου Μπούτου, αφορούσε μόνο στον Νίκο και στο “Πρωινό Mou”.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του Alpha :

“…Σε μια περίοδο μεγάλης τηλεοπτικής κινητικότητας αλλά και ανυπόστατης φημολογίας περί μετακινήσεων προσώπων της μικρής οθόνης, μη μου… το καλοκαίρι τάραττε!

Θα θέλαμε λοιπόν να σας ενημερώσουμε ότι σε αντίθεση με όσα λέγονται και γράφονται, χωρίς διασταύρωση, ο Νίκος Μουτσινάς είναι… «δεμένος» με τον Alpha με υπογεγραμμένο συμβόλαιο. Μάλιστα, η άκρως επιτυχημένη συνεργασία του παρουσιαστή με τον σταθμό επεκτείνεται, καθώς θα αναλάβει και την παρουσίαση ενός νέου show έκπληξη.

Επίσης, το «Δέστε τους!», όπως σας είχαμε ήδη ενημερώσει με σχετικό δελτίο Τύπου την 1η Ιουλίου, θα επιστρέψει ανατρεπτικό και καυστικό στο νέο πρόγραμμα του Alpha το φθινόπωρο.

Τα καλύτερα έρχονται… Και αυτό δεν είναι φήμη αλλά γεγονός!..”

Read More

And More