Φήμες ότι χωρίζουν Φελίπε και Λετίθια – Η συμφωνία που υπέγραψαν πριν τον γάμο τους

Όλα δείχνουν πως πλησιάζουν οι τίτλοι τέλους για τον γάμο του βασιλικού ζεύγους της Ισπανίας, σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ, μετά την αποκάλυψη για την εξωσυζυγική σχέση της Λετίθια, συζύγου του Βασιλιά Φελίπε, με τον πρώην άντρα της αδερφής της.

Μία συμφωνία που είχαν υπογράψει η Λετίθια και ο βασιλιάς Φελίπε πριν από το γάμο τους κάνει τώρα το γύρο των ισπανικών ΜΜΕ.

Λέγεται ότι όταν έγινε γνωστή η φερόμενη απιστία, ο 56χρονος βασιλιάς Φελίπε, έδωσε στη Λετίθια τα χαρτιά του διαζυγίου, για να τα υπογράψει, τα οποία περιείχαν πληροφορίες για την επιμέλεια των δύο παιδιών τους.

Σύμφωνα με την «Bild» η 51 ετών Λετίθια υπέγραψε τα έγγραφα.

Τα έγγραφα ονομάζονται «Συμφωνίες Θαρθουέλα» και, σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα «El Nacional de Cataluña», η βασίλισσα Λετίσια λέγεται ότι αναγκάστηκε να τα υπογράψει.

Σε περίπτωση διαζυγίου, οι δύο κόρες του ζευγαριού, η 18χρονη πριγκίπισσα Λέονορ και η 16χρονη πριγκίπισσα Σοφία, θα παραμείνουν με τον Φελίπε στο παλάτι μέχρι να ενηλικιωθούν. Η Λετίθια θα πρέπει επίσης, να του παραχωρήσει την αποκλειστική κηδεμονία.

Με πληροφορίες από Newsit

Read More

And More