Φινάλε με… καθυστέρηση για την “Ζωή της άλλης” !

Αν είστε φαν της “Ζωής της άλλης”, για τους μισούς από εσάς έχω ευχάριστα μαντάτα και για τους άλλους μισούς; Δυσάρεστα… Το ζήτημα είναι για το πως ακριβώς θα το δεις το συγκεκριμένο θέμα ! Και γιατί σας το λέω αυτό; Γιατί αν ανήκετε στην κατηγορία εκείνων που περιμένουν πως και πως το φινάλε της σειράς, θα πρέπει να κάνετε ένα κουράγιο και να περιμένετε κομματάκι παραπάνω…

Αν πάλι έχετε τέτοια εξάρτηση με την “Ζωή” και δεν θέλετε να την αποχωριστείτε, τότε το οριστικό “αντίο” θα αργήσει λιγάκι ακόμα ! Βλέπετε, μετά την απόφαση των ανθρώπων του Mega η σειρά να μην βγαίνει στον αέρα από Δευτέρα μέχρι και Παρασκευή, αλλά να μεταδίδεται Τρίτη με Παρασκευή, μοιραία γίνεται μία οικονομία επεισοδίων τα οποία και της δίνουν την δυνατότητα να συνεχίσει το τηλεοπτικό της ταξίδι στους δέκτες μας και μετά τις γιορτές.

Από την στιγμή που οι Megaλικοί θέλησαν τα βράδια της Δευτέρας να τα γεμίσουν με ολοκαίνουργιες τηλεοπτικές προτάσεις και να κρατήσουν το μεγάλο φαβορί τους για τις υπόλοιπες μέρες της εβδομάδας, η “Ζωή της άλλης” δεν ρίχνει αυλαία τα Χριστούγεννα όπως αρχικά είχε αποφασιστεί, αλλά μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Γενάρη.

Ετσι, μαζί με την “Κάτια”, την “Ελπίδα” και την “Ξένια”, θα υποδεχτούμε και το 2012 !

Σημαντική σημείωση… Στην οικονομία των επεισοδίων της “Ζωής”, συμβάλλει φυσικά και το γεγονός πως κάποιες Τρίτες έχει ποδόσφαιρο, οπότε εννοείται πως δεν βγαίνει στον αέρα ούτε την συγκεκριμένη μέρα η καθημερινή σειρά του Δημήτρη Αρβανίτη.

Read More

And More