Φινάλε με πάρτι για “Το δικό μας σινεμά” – Η Δέσποινα Βανδή ξεσήκωσε με τις επιτυχίες της [video]

Η παράσταση «Το δικό μας σινεμά», που έγινε η αγαπημένη συνήθεια των θεατρόφιλων και όχι μόνο, έριξε αυλαία. Το επιτυχημένο θεατρικό μιούζικαλ των Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα, κέρδισε το στοίχημα του φετινού καλοκαιριού, κάτι που αποδεικνύεται από τα συνεχή sold out όλες τις ημέρες που “ανέβαινε” στο θέατρο «Άλσος», στο Πεδίον του Άρεως, αλλά και από τις πολύ καλές κριτικές που γράφτηκαν γι’ αυτό σε εφημερίδες και διαδίκτυο.

«Το δικό μας σινεμά» απογείωσε τα αισθήματα και τις αισθήσεις, συγκίνησε, προκάλεσε νοσταλγία, σκόρπισε χαρά και τραγούδι. Την παράσταση, η οποία αποτέλεσε τη μεγαλύτερη παραγωγή που έγινε ποτέ στο ελληνικό θέατρο, παρακολούθησε πλήθος απλού κόσμου, αλλά και άνθρωποι από τον καλλιτεχνικό και πολιτικό κόσμο, που απόλαυσε τους αγαπημένους ηθοποιούς επί σκηνής, ταξίδεψε μαζί τους σε μια παλαιότερη εποχή και στο τέλος τους καταχειροκρότησε.

Το βράδυ της Κυριακής, λοιπόν, ο πολυμελής θίασος και το μπαλέτο που συνέθεσαν αυτό το υπερθέαμα, ανέβηκαν στη σκηνή για τελευταία φορά και, μέσα σε κλίμα συγκίνησης, έπαιξαν την τελευταία τους παράσταση. Ωστόσο, μετά το φινάλε, όλοι μαζί συναντήθηκαν σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο φουαγιέ του θεάτρου και διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Μουσική, χορός και τραγούδι ήταν τα βασικά συστατικά του prive πάρτι που στήθηκε για τους συντελεστές της παράστασης, με το κέφι να κορυφώνεται όταν οι πρωταγωνιστές ξεκίνησαν να ερμηνεύουν αγαπημένα τους τραγούδια.

Ειδικά, όταν η Δέσποινα Βανδή πήρε το μικρόφωνο, η διασκέδαση χτύπησε κόκκινο, με την αγαπημένη τραγουδίστρια, σε πολύ ανεβασμένη διάθεση, να τραγουδά και να χορεύει παλιές επιτυχίες δικές της, αλλά και συναδέλφων της. Όσοι βρέθηκαν εκεί δεν σταμάτησαν να απαθανατίζουν σε βίντεο στιγμές από τη βραδιά και να τα δημοσιεύουν στο Instagram, δίνοντάς μας μικρές γεύσεις από την αποχαιρετιστήρια γιορτή τους.

Η εντυπωσιακή τούρτα που έκοψαν οι πρωταγωνιστές της παράστασης

Το σίγουρο είναι πώς όσοι βρέθηκαν εκεί το ευχαριστήθηκαν πολύ!

Read More

And More