Φιονούλα Βατς: Η αινιγματική ανάρτηση στο Instagram, βλέποντας την αποχώρησή της από το GNTM!

Το βράδυ της Τρίτης, μέσα από την συχνότητα του STAR, παρακολουθήσαμε την πρώτη φάση του bootcamp στο Greece’s Next Top Model. Οι διαγωνιζόμενες, φορώντας δημιουργίες του Γιώργου Ελευθεριάδη, έκαναν πασαρέλα ως επαγγελματίες και εντυπωσίασαν τους κριτές, αλλά και τους καλεσμένους της βραδιάς. Σ’ ένα φαντασμαγορικό show τον σταθμό του Ρουφ, όλες έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους προκειμένου να πάρουν το πολυπόθητο εισιτήριο για την επόμενη φάση στο GNTM.

Ωστόσο, στην πρώτη φάση του bootcamp του GNTM υπήρξε μια οικειοθελή αποχώρηση. Η Φιονούλα Βατς, η κοπέλα που άργησε το πρωί της ίδιας μέρας στο fitting και προκάλεσε αντιδράσεις, πήρε την απόφαση να αποχωρήσει από τον διαγωνισμό, λίγο πριν την πασαρέλα. «Πήρα την απόφαση σήμερα να αποχωρήσω γιατί είχα αρκετό άγχος και δεν ένιωθα καλά. Προσπάθησε να με πείσει ο κύριος Μπράτης, αλλά τελικά θέλω να φύγω. Δεν είμαι ακόμα έτοιμη γι’ αυτό. Το ξέρω ότι αποχωρώ τελευταία στιγμή, αλλά είναι τόσα όμορφα κορίτσια εδώ πέρα που είμαι σίγουρη ότι θα το αξίζουν πολύ», είπε χαρακτηριστικά και αποχώρησε.

Παρακολουθώντας το χθεσινό επεισόδιο, λοιπόν, από το σπίτι της, η ξανθιά καλλονή έκανε μια “αιχμηρή” ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Συγκεκριμένα, δημοσίευσε στα InstaStories της μια εικόνα που έγραφε: «Μην πιστεύεις όλα όσα βλέπεις. Ακόμα και το αλάτι μοιάζει με ζάχαρη», αφήνοντας έτσι να υπονοηθεί πώς ότι προβλήθηκε στην τηλεόραση δεν είναι ακριβώς όπως συνέβη στην πραγματικότητα.

Τι μπορεί να συνέβη και ενοχλήθηκε κάπως η Φιονούλα; Αναμένουμε κάποια επόμενη ανάρτησή της ίσως…

Read More

And More