Φλερτάρει με το «Dance on ice» και η Καλομοίρα ;

Φλερτάρει με το «Dance on ice» και η Καλομοίρα ; | tlife.gr

Τι κι αν βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού; Οι τηλε-άνθρωποι του ΑΝΤ1 δεν το έχουν ρίξει ακόμα στις… απλωτές ! Εξακολουθούν να δουλεύουν ακατάπαυστα για το νέο πρόγραμμα που μας ετοιμάζουν και οι διακοπές; Εχουν μετατεθεί για τα μέσα Αυγούστου.

Ετσι, όπως ίσως φαντάζεστε, μεταξύ άλλων συνεχίζεται με… πάθος και ο χορός των ονομάτων που έχει στηθεί γύρω από το ήδη πολυσυζητημένο, νέο πρότζεκτ του καναλιού, «Dance on ice» ! Στην μεγάλη λίστα ,λοιπόν, που έχει δημιουργηθεί με τα υποψήφια ονόματα από την εγχώρια σόου-μπιζ που έχουν δεχτεί πρόταση – πρόκληση από το κανάλι για να συμμετέχουν στο συγκεκριμένο πρόγραμμα, έρχεται να προστεθεί και το όνομα της Καλομοίρας.

Το Καλομοιράκι βρίσκεται λέει κι αυτό σε συζητήσεις με τους Αντεννικούς, προκειμένου να την πάρει την μεγάλη απόφαση και να τολμήσει να μας δείξει πως το χορευτικό της ταμπεραμέντο είναι το ίδιο ενττυπωσιακό, ακόμα κι όταν σκαρφαλώσει πάνω στα παγοπέδιλα !

Μάλιστα, εκτός από την Καλομοίρα, αυτές τις ημέρες οι άνθρωποι του καναλιού του Αμαρουσίου έχουν έρθει σε επαφή με την νεαρή τραγουδίστρια, Σάγια !

READ more