Φλοριάντ Μπελιού: Ποιος είναι ο Αλβανός ηθοποιός που βρήκε τραγικό θάνατο πέφτοντας με τη σύζυγό του από τον 6ο όροφο κτιρίου

Σοκ έχει προκαλέσει ο τραγικός θάνατος ενός 35χρονου Αλβανού ηθοποιού και της συζύγου του στο Μπρονξ της Νέας Υόρκης. Το ζευγάρι φέρεται να πήδηξε από τον έκτο όροφο του κτηρίου, όπου διέμεναν και όλα τα ενδεχόμενα ερευνώνται από τις Αστυνομικές Αρχές.

Ο Φλοριάντ Μπελιού και η σύζυγός του Ορνέλα είχαν δύο παιδιά, ηλικίας 6 και 2 ετών.

Γείτονες του ζευγαριού μαρτυρούν στη New York Daily News ότι άκουσαν φωνές λίγο πριν το ζευγάρι βρει ακαριαίο θάνατο, με τις πιθανότητες να «δείχνουν» ενδοοικογενειακό καβγά.

Σύμφωνα με πληροφορίες η 28χρονη Σέχι φέρεται να έπεσε πρώτη από τον έκτο όροφο του κτιρίου με τον σύζυγό της Μπελιού να ακολουθεί δευτερόλεπτα αργότερα. Στο βίντεο φαίνεται το μπαλκόνι από το οποίο έπεσε και βρήκε τραγικό θάνατο το ζευγάρι.

Αστυνομικές πηγές δήλωσαν στην New York ότι ο 35 χρονος Μπελιού είχε αναφερθεί στο παρελθόν ως «συναισθηματικά διαταραγμένος» ενώ τον Απρίλιο είχε εξαφανιστεί πριν η αστυνομία τον εντοπίσει.

Το κτήριο λίγα λεπτά μετά την πτώση του ζευγαριού

Η μητέρα του Αλβανού ηθοποιού δεν μπορεί να πιστέψει στον χαμό του γιου της και της συζύγου του

Φωτογραφίες και μηνύματα για το ζευγάρι που βρήκε τραγικό θάνατο

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν «πλημμυρίσει» από φωτογραφίες και σπαρακτικά μηνύματα για το ν Φλοριάντ Μπελιού και τη σύζυγό του Ορνέλα

Read More

And More