Φλορίντα Πετρουτσέλι: Ανυπομονεί να φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδί της, ενώ ο άντρας της θέλει και… τρίτο!

Η Φλορίντα Πετρουτσέλι δηλώνει “τρελά ευτυχισμένη” στο στενό της περιβάλλον, καθώς ως γνωστόν διανύει τον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της! Η καλλονή παρουσιάστρια περιμένει πώς και πώς το δεύτερο παιδί της και νιώθει τεράστια ευγνωμοσύνη που θα ζήσει αυτό το θαύμα για δεύτερη φορά. Η Ιταλίδα παρουσιάστρια, μαζί με τον σύζυγό της Άρη Γούτο και την πρωτότοκη κόρη τους Μαιρούλα – όπως την αποκαλούν – ανυπομονούν να κρατήσουν στην αγκαλιά τους το νέο μέλος της οικογένειας.

Η Μαίρη είναι μόλις ενάμισι έτους, αλλά και οι δύο ήθελαν γρήγορα ένα δεύτερο παιδί, οπότε νιώθουν πολύ τυχεροί που το όνειρό τους γίνεται πραγματικότητα. Μάλιστα, όπως διαβάζουμε σε δημοσίευμα της Real news, ο επιχειρηματίας σύζυγος της Φλορίντα Πετρουτσέλι, ο οποίος δραστηριοποιείται στον τομέα των επενδύσεων και του real estate, θέλει πάρα πολύ και ένα τρίτο παιδί. Από την άλλη, εκείνη πατάει… φρένο, καθώς θεωρεί ότι με τα δύο παιδιά νιώθει πλήρης. Επειδή, όμως, κανείς δεν μπορεί να τα προκαθορίσει εύκολα αυτά, για την ώρα και οι δύο μιλούν για το δεύτερο που περιμένουν με μεγάλη χαρά!

Τα φετινά Χριστούγεννα, πάντως, η οικογένεια Γούτου δεν θα κάνει μακρινές αποδράσεις, λόγω της εγκυμοσύνης της Φλορίντα. Η παρουσιάστρια ωστόσο, φρόντισε να στολίσει νωρίς το χριστουγεννιάτικο δέντρο, καθώς αυτή η περίοδος αναμένεται να είναι μία από τις πιο ευτυχισμένες της ζωής της.

Read More

And More