Φλορίντα Πετρουτσέλι - Άρης Γούτος: Επίσημη δημόσια εμφάνιση μετά το γάμο [pics]

Φλορίντα Πετρουτσέλι – Άρης Γούτος: Επίσημη δημόσια εμφάνιση μετά το γάμο [pics] | tlife.gr

Η Φλορίντα Πετρουτσέλι και Άρης Γούτος παντρεύτηκα,  πριν από λίγες μέρες, με πολιτικό γάμο στο Δημαρχείο της Βούλας. Επισημοποιώντας έτσι έναν μεγάλο έρωτα που μετράει αρκετά χρόνια ανάμεσα στην παρουσιάστρια του Alpha και τον επιχειρηματία. Το ερωτευμένο ζευγάρι σε δύο μήνες, μάλιστα,  θα υποδεχτεί στον κόσμο και το πρώτο του παιδί. Η Φλορίντα περιμένει κορίτσι και ανυπομονεί να το κρατήσει στην αγκαλιά της ενώ έχει ήδη ετοιμάσει το παιδικό δωμάτιο. Φυσικά, μετά τη γέννησή της θα ακολουθήσει και θρησκευτικός γάμος για το ζευγάρι. Η ίδια έχει δηλώσει πολύ ευτυχισμένη στο πλευρό του αγαπημένου της και αυτό φαίνεται στο μόνιμα ζωγραφισμένο χαμόγελο στο πρόσωπό της.

Το TLIFE συνάντησε το ζευγάρι στην πρώτη τους επίσημη εμφάνιση μετά τον γάμο. Οι δυο τους βρέθηκαν στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά και απόλαυσαν την παράσταση «Ο ηλίθιος» με πρωταγωνιστή τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Η εγκυμονούσα παρουσιάστρια έκλεψε τις εντυπώσεις με το ανοιξιάτικο φόρεμά της ενώ ο σύζυγός της πόζαρε χαμογελαστός στο πλευρό της.

Φωτογραφίες: NDP

READ more