Φλορίντα Πετρουτσέλι – Άρης Γούτος: Βραδινή έξοδος για το ερωτευμένο ζευγάρι! [pics]

Η Φλορίντα Πετρουτσέλι και ο Άρης Γούτος είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Η παρουσιάστρια και ο επιχειρηματίας έχουν δημιουργήσει μια ευτυχισμένη οικογένεια, με την κόρη τους να μονοπωλεί την καθημερινότητά τους και να αποτελεί την απόλυτη προτεραιότητά τους.

Από την ημέρα που έγινε μανούλα για πρώτη φορά, η Φλορίντα έχει αφοσιωθεί πλήρως στο μεγάλωμα της μικρής της πριγκίπισσας, ενώ ο Άρης προσπαθεί να βρίσκει πάντα ελεύθερο χρόνο ανάμεσα στο φορτωμένο επαγγελματικό του πρόγραμμα και να περνάει μαζί τους όσο περισσότερο χρόνο μπορεί.

Οι δυο τους σπάνια αποχωρίζονται την κόρη τους για πραγματοποιήσουν κάποια έξοδο μόνο για δύο. Ωστόσο, το βράδυ της Παρασκευής, έκαναν την εξαίρεση και βγήκαν να διασκεδάσουν στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο Κωνσταντίνος Αργυρός, μαζί με τον STAN και την Ήβη Αδάμου.

Ο φωτογραφικός τους απαθανάτισε χαμογελαστούς κατά την άφιξή τους στο μαγαζί, όπου διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, αλλά και κατά την αποχώρησή τους από αυτό, δείχνοντας ευδιάθετοι και απόλυτα ταιριαστοί.

Δες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More