Φλορίντα Πετρουτσέλι για Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Μόνο αυτή και η Λόπεζ δε μιλάνε ποτέ, η Καγιά δεν υπάρχει περίπτωση να μη σταματήσει»

Την επιλογή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου να μη ρίξει ούτε βλέμμα στις τηλεοπτικές κάμερες που την περίμεναν έξω από το μαγαζί όπου γιόρτασε τα γενέθλιά της, σχολίασαν το πρωί της Τρίτης 6/2 στην εκπομπή Mega Καλημέρα.

«Η Ηλιάνα και η Τζένιφερ Λόπεζ. Αυτές οι δυο δε μιλάνε ποτέ» σχολίασε η Φλορίντα Πετρουτσέλι βλέποντας το βίντεο με τον Στέφανο Κωνσταντινίδη να προσθέτει, «Η Ηλιάνα, αν παρατηρήσεις μιλάει στους δημοσιογράφους δυο φορές τον χρόνο, όταν ετοιμάζει κάτι τηλεοπτικό. Εκεί σταματάει και μιλάει»

«Μα τώρα είναι ωραίο αυτό; Εδώ σταματάνε και μιλάνε άλλες κι άλλες παρουσιάστριες, και μεγαλύτερες σε ηλικία, και πολύ πετυχημένες, και κάθε φορά η Ηλιάνα, που είναι τόσο γλυκό παιδί – αυτό μου λένε ότι είναι γλυκό και καλό παιδί – κάνει αυτό το πράγμα, δε σταματάει ποτέ. Καθόταν η ρεπορτέρ εκεί τόσες ώρες, μέσα στο κρύο, περίμενε με ένα μικρόφωνο, να ρωτήσει δυο πραγματάκια» απάντησε η Φλορίντα Πετρουτσέλι για να ακολουθήσει ο εξής διάλογος,

Ε.Μ: «Επειδή είναι η μέρα που είναι, ένα “ευχαριστώ πολύ” για τις ευχές ρε παιδί μου. Τίποτα άλλο. Μη μιλήσεις, μη λες τίποτα άλλο»

Ν.Π: «Τι κρίμα όμως. Τι κρίμα, ένα νέο κορίτσι, όμορφο, ένα κορίτσι που έχει όλη τη ζωή μπροστά του, βλέπει τους ανθρώπους με καλή διάθεση, έχει τη ζωή μπροστά της, δηλαδή… Εκτός της ομορφιάς, έχει πολλή σημασία η ευγένεια. Τι κρίμα, τι κρίμα»

Φ.Π: «Αυτό που είπες Στέφανε είναι μεγάλη αλήθεια, σταματάει μόνο όταν θέλει να πει κάτι, ή πριν ξεκινήσει εκπομπή ή όταν θέλει να αποχωρήσει από κάπου. Έχεις δει ποτέ τη Βίκυ Καγιά να μη σταματάει; Tόσα χρόνια, η Βίκυ Καγιά δεν υπάρχει περίπτωση να μη σταματήσει όπου και να τη βρεις. Όπου και να τη βρεις θα σταματήσει, το πολύ πολύ να μη θέλει να απαντήσει σε κάτι»

 

 

Read More

And More