Φλορίντα Πετρουτσέλι: Για ψώνια με την Μαρία Λουίζα Βούρου, στον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της! [pics]

Η Φλορίντα Πετρουτσέλι διανύει την πιο γλυκιά περίοδο στη ζωή μιας γυναίκας! Βλέπεις, τα φετινά Χριστούγεννα θα είναι άκρως ξεχωριστά για την Ελληνοιταλίδα παρουσιάστρια, καθώς στην κοιλίτσα της έχει το δεύτερο μωράκι της. Η όμορφη Φλορίντα έγινε μητέρα για πρώτη φορά πριν ενάμισι χρόνο και ανυπομονεί να χαρίσει στην κόρη της Μαίρη ένα αδελφάκι! Εκείνη και ο σύζυγός της Άρης Γούτος πάντα ήθελαν μεγάλη οικογένεια και το όνειρό τους πρόκειται να πραγματοποιηθεί σε λίγους μήνες!

Η αγαπημένη παρουσιάστρια απέχει από τα τηλεοπτικά δρώμενα και έχει αφιερωθεί πλήρως στον ρόλο της μητρότητας! Η Φλορίντα Πετρουτσέλι απολαμβάνει να περνάει χρόνο με την μικρή Μαίρη και περιμένει πώς και πώς να έρθει στον κόσμο και το νεότερο μέλος της οικογένειάς της.

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE απαθανάτισε την μέλλουσα (για δεύτερη φορά) μανούλα να κάνει τις χριστουγεννιάτικες της αγορές σε γνωστό εμπορικό κέντρο στο Μαρούσι. Μάλιστα, η Φλορίντα δεν ήταν μόνη της αλλά παρέα της έκανε και η καλή της φίλη και γνωστή παρουσιάστρια Μαρία Λουίζα Βούρου! Οι δύο γυναίκες έκαναν τα ψώνια τους και συζήτησαν όλα τα καυτά νέα τους!

Δες όλες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: Papadakis Press

Read More

And More