Φλορίντα Πετρουτσέλι: Η τρυφερή εξομολόγηση για τον σύζυγό της και το δεύτερο παιδί τους! [video]

Την Φλορίντα Πετρουτσέλι υποδέχτηκε, το βράδυ της Πέμπτης, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στο πλατό του The 2night Show. Η παρουσιάστρια, στην πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη μετά τη γέννηση του δεύτερου παιδιού της, μίλησε για…

… το δεύτερο παιδί της: «Είναι ημερών το μωράκι και είναι η πρώτη φορά που βγαίνω από το σπίτι! Είπα ότι θα έρθω σε σένα, δεν ξέρω πώς έγινε, γιατί σκέφτηκα πώς θα περάσω ένα ωραίο μήνυμα σαν φρεσκομαμά για δεύτερη φορά… Νιώθω πολύ χαρούμενη, είμαι ευτυχισμένη και είναι ωραίο να μπορείς να το μεταδώσεις αυτό. Ήθελα πάρα πολύ να κάνω δεύτερο παιδί και είμαι τόσο τυχερή που είναι αγόρι…».

… το ενδεχόμενο να μεγαλώσει κι άλλο η οικογένειά της: «Προς το παρόν δεν σκέφτομαι τρίτο παιδάκι, αν και ο άντρας μου λέει πως δεν θα με ρωτήσει. Σκέφτομαι πώς σε 5-6 χρόνια που θα μεγαλώσουν αυτά, μπορεί να ξανανιώσω την ανάγκη ότι θέλω ένα μικρό μικρό μωράκι ξανά».

… τον σύζυγό της, Άρη Γούτο: «Όταν γνώρισα τον άντρα μου αναθεώρησα πολλά πράγματα. Τον ερωτεύτηκα πολύ και σε υπερβολικό βαθμό. Έλεγα πως για αυτόν τον άντρα θέλω να τα αλλάξω όλα. Ήταν πολύ έντονο… Είναι ωραίο να έχεις έναν άνθρωπο να χαίρεται για σένα πιο πολύ από ότι εγώ για μένα. Πονάει για εμένα, με νοιάζεται…».

… την τηλεόραση: «Δεν έχει τελειώσει για εμένα η τηλεόραση, όχι. Αν όμως ο Άρης μου το ζητούσε με επιχειρήματα, θα το δεχόμουν για να είμαστε ευτυχισμένοι. Είναι πολύ πιο σημαντική η οικογένεια…».

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

Read More

And More