Φλορίντα Πετρουτσέλι: Ο πολιτικός γάμος πριν τη γέννηση του μωρού και η προετοιμασία του θρησκευτικού

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Φλορίντα Πετρουτσέλι! Η μελαχρινή καλλονή περιμένει με ανυπομονησία, να κρατήσει στην αγκαλιά της το μωρό της ενώ αποκαλύπτει με δηλώσεις της στην εφημερίδα Real πως σε λίγο καιρό θα παντρευτεί για τυπικούς και γραφειοκρατικούς λόγους με πολιτικό γάμο το σύντροφό της και πατέρα του παιδιού της Άρη Γούτο, ο οποίος δραστηριοποιείται στον χώρο του real estate.

Η παρουσιάστρια όμως ονειρεύεται και σχεδιάζει με τον αγαπημένο της τον θρησκευτικό της γάμο που θα γίνει όπως αναφέρει στην εφημερίδα, μέσα στο 2019 και την ίδια μέρα θα γίνει και η βάφτιση του μωρού. Νονά του θα είναι η καλή φίλη της Φλορίντας Δήμητρα Κάλδη.

Η Φλορίντα περιέγραψε στην εφημερίδα ότι περιμένει με ανυπομονησία τον θρησκευτικό γάμο της “Θέλω πολύ να φορέσω νυφικό! Ο γάμος μου θέλω να είναι παραδοσιακός και σε ανοιχτό κύκλο”! Την ημερομηνία δεν την έχει ορίσει ακόμα το ζευγάρι αλλά αν γίνει καλοκαίρι θα λάβει χώρα στο Πόρτο Χέλι που είναι και ο τόπος καταγωγής του συζύγου της και αν γίνει χειμώνα, θα παραγματοποιηθεί σε εκκλησία της Αθήνας.

Η Φλορίντα και ο Άρης, γνωρίστηκαν το 2017 και αμέσως κατάλαβαν πως ταιριάζουν πολύ και είναι βρήκαν ο ένας στον άλλο τον άνθρωπό τους

Read More

And More