Φλορίντα Πετρουτσέλι: Πόσα κιλά έχει πάρει στην δεύτερη εγκυμοσύνη της;

Σε τρεις μήνες περίπου, η Φλορίντα Πετρουτσέλι πρόκειται να φέρει στον κόσμο το δεύτερο μωράκι της, καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της Άρη Γούτο. Το ζευγάρι έχει αποκτήσει ήδη μια κορούλα, την μικρή Μαίρη και ανυπομονεί να έρθει στη ζωή το νέο μέλος της οικογένειάς του! Η καλλονή παρουσιάστρια παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή “Στη Φωλιά των Κου Κου” και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πόσα κιλά έχει πάρει μέχρι στιγμής στη δεύτερη εγκυμοσύνη της.

“Τρώω ακριβώς αυτά που έτρωγα και πριν μείνω έγκυος. Είμαι τυχερή γιατί δεν είχα λιγούρες. Δεν έχω πει στον Άρη ξέρεις μου μύρισε σουβλάκι. Προσπαθώ να τρώω υγιεινά. Προς το παρόν έχω πάρει 4 κιλά. Στην πρώτη εγκυμοσύνη πήρα συνολικά 9 κιλά αλλά τα έχασα σε δεκαπέντε ημέρες. Πάχυνα όταν θήλαζα. Γιατί πεινούσα τόσο πολύ και έτρωγα σαν πέντε άντρες”, δήλωσε χαρακτηριστικά η εγκυμονούσα Φλορίντα Πετρουτσέλι.

Όσον αφορά το κανάλι μαγειρικής της στο Youtube: “Το κανάλι στο Youtube με τις συνταγές ήταν ιδέα του άντρα μου γιατί ήταν τόσο περήφανος που η γυναίκα του ξέρει να μαγειρεύει”.

Read More

And More