Φλορίντα Πετρουτσέλι: Το υγιεινό πρωινό που απολαμβάνει στην εγκυμοσύνη! [video]

Το δεύτερο παιδί της καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της Άρη Γούτο περιμένει από μέρα σε μέρα η Φλορίντα Πετρουτσέλι. Η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια βρίσκεται σε γλυκιά αναμονή για το δεύτερο baby boom και ως τότε φροντίζει πολύ τη διατροφή της.

Η Φλορίντα που αγαπά πολύ τη μαγειρική πειραματίζεται συχνά με νέες συνταγές και βρίσκει πάντα τα πιο αγνά υλικά για τα γεύματά της. Έτσι έγινε και αυτήν τη φορά που ετοίμασε ένα λαχταριστό κέικ με μπανάνα, μήλο και βρώμη.

Η ίδια μοιράστηκε μάλιστα τη συνταγή της με τους διαδικτυακούς της φίλους και τα σχόλια που δέχτηκε ήταν ιδιαίτερα θετικά.

Η Φλορίντα μάλιστα, μίλησε πριν λίγες μέρες στην Σταματίνα Τσιμτσιλή και την εκπομπή Happy Day και αποκάλυψε πως στην εγκυμοσύνη της πήρε πολλά κιλά και γι’ αυτό είναι πολύ προσεχτική με τη διατροφή της! «Μπαίνω στον μήνα μου αυτή τη βδομάδα. Έχω πάρει αρκετά κιλά, αλλά δεν πειράζει. Η εγκυμοσύνη είναι μία. Κάνω δύο βήματα και λαχανιάζω, αλλά δε μπορώ να πω πως έχω ταλαιπωρηθεί. Ήταν μια πολύ καλή εγκυμοσύνη. Νομίζω τον έφαγα τον γάιδαρο, έχει μείνει πολύ λίγο. Μπορεί να γεννήσω λίγο νωρίτερα γιατί είναι αρκετά μεγάλο το μωρό, καμία σχέση με το πρώτο. Είναι και αγόρι αυτό», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά.

Read More

And More