Φλορίντα Πετρουτσέλι: Η τρυφερή φωτογραφία στην αγκαλιά του συζύγου της!

Φλορίντα Πετρουτσέλι: Η τρυφερή φωτογραφία στην αγκαλιά του συζύγου της! | tlife.gr

Αντίστροφα μετρά για τον ερχομό του πρώτου της παιδιού η Φλορίντα Πετρουτσέλι και δεν σταματά να περνά στιγμές απόλυτης ευτυχίας στο πλευρό του συζύγου της Άρη Γούτου. Το ζευγάρι παντρεύτηκε τον Απρίλη με πολιτικό γάμο και τώρα περιμένει πώς και πώς τον ερχομό της κόρης του.

Η Φλορίντα Πετρουτσέλι και Άρης Γούτος παντρεύτηκα με πολιτικό γάμο στο Δημαρχείο της Βούλας. Επισημοποιώντας έτσι έναν μεγάλο έρωτα που μετράει αρκετά χρόνια ανάμεσα στην παρουσιάστρια του Alpha και τον επιχειρηματία. Το ερωτευμένο ζευγάρι σε λίγες εβδομάδες θα υποδεχτεί στον κόσμο  το πρώτο του παιδί. Φυσικά, μετά τη γέννησή της κόρης τους θα ακολουθήσει και θρησκευτικός γάμος για το ζευγάρι. Η ίδια έχει δηλώσει πολύ ευτυχισμένη στο πλευρό του αγαπημένου της και αυτό φαίνεται στο μόνιμα ζωγραφισμένο χαμόγελο στο πρόσωπό της.

Αυτήν τη φορά, όμως, οι δυο τους βρέθηκαν σε γνωστό στέκι των επωνύμων και απόλαυσαν αγκαλιά το γεμάτο φεγγάρι. Η Φλορίντα ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία γράφοντας: «Μία αγκαλιά ισούται με εκατοντάδες «Σε αγαπώ»…»

https://www.instagram.com/p/BjYQR9Gndug/?taken-by=florindu

READ more