“ΦΜ : Live”… on the road!

Αλλοι παίρνουν τα βουνά, εκείνοι είπαν να πάρουν τους… δρόμους και μάλιστα; Με όχημα ένα πορτοκαλί βανάκι της δεκαετίας του ΄70. Ο λόγος; Ο λόγος φυσικά για τον Φωτη Σεργουλόπουλο και την Μαρία Μπακοδήμου, οι οποίοι ενόψει πρεμιέρας και νέας τηλεοπτικής χρονιάς, εννοείται πως βρίσκονται σε θέση μάχης.

Το θεότρελο τηλεοπτικό δίδυμο του Star μαζί με τους συνεργάτες του, ξεκίνησαν πριν από λίγες ημέρες τα γυρίσματα των τίτλων αρχής της εκπομπής τους, μιας και ως γνωστόν, “ΦΜ Live” θα έχουμε ευτυχώς και φέτος στους δέκτες μας. Η επιτυχημένη, καθημερινή εκπομπή του Star θα κάνει κι αυτή πρεμιέρα στις 16 Σεπτεμβρίου, κλασικά στις 5.30 το απόγευμα.

Αισιοδοξία, χαρά, χαμόγελο, θετική ενέργεια θα χαρακτηρίζουν και φέτος τους τίτλους αρχής της εκπομπής «ΦΜ Live».
Το γύρισμα έγινε “on the road” με τη Μαρία Μπακοδήμου και τον Φώτη Σεργουλόπουλο να βρίσκονται μέσα σε ένα πορτοκαλί βανάκι του ΄70. Στη διαδρομή σταματούν κάθε τόσο, επιβιβάζουν τους φίλους τους και οπλισμένοι με την καλύτερη τους διάθεση ετοιμάζονται για τη νέα τηλεοπτική χρονιά.

Όλοι μαζί τραγουδούν το πετυχημένο τραγούδι, που έγραψε πέρσι για την εκπομπή το συγκρότημα Μέλισσες, «Αν θες να είμαστε καλά μην τα παίρνεις όλα σοβαρά». Φέτος, εκτός από τον Γιάννη Πουλόπουλο, τη Νιόβη Τσόγια, τον Λουκά Καρνή, θα έχουν μαζί τους και την Τζένη Μελιτά.
Το όλο concept των τίτλων αρχής της εκπομπής, βασίζεται στην απλότητα και την ευχάριστη ατμόσφαιρα της παρέας, που έρχεται κοντά μας τραγουδώντας. Φυσικά δεν θα μπορούσε να απουσιάζει ο Φώντας, το αγαπημένο σκυλί του Φώτη.
Η μαγνητοσκόπηση, δίνει την εντύπωση μιας ανάλαφρης ερασιτεχνικής λήψης της γνωστής παρέας σε μια χαρούμενη εκδρομή. Η σκηνοθεσία είναι του Ηλία Κούρτη.

Read More

And More