Φώφη Γεννηματά: Έφτασε στη Μητρόπολη η σορός της – Οι τρεις σημαίες που σκέπαζαν το φέρετρο

Στη Μητρόπολη Αθηνών έφτασε λίγα λεπτά μετά της 8.00 π.μ η σορός της Φώφης Γεννηματά η οποία θα τεθεί σε λαίκό προσκύνημα από τις 10.00 π.μ. Το φέρετρο της γνωστής πολιτικού που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 57 ετών την περασμένη Δευτέρα νικημένη από τον καρκίνο, έφτασε στη Μητρόπολη καλυμμένο με τη σημαία του ΠΑΣΟΚ, την Ελληνική σημαία αλλά και τη σημαία του Κινήματος Αλλαγής.

Το λαϊκό προσκύνημα θα διαρκέσει μέχρι τις 14:00 το μεσημέρι όταν, χοροστατούντος του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου, θα αρχίσει η εξόδιος ακολουθία, στην οποία θα παραστούν η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, οι πολιτικοί αρχηγοί, υπουργοί και φυσικά οι βουλευτές του Κινήματος Αλλαγής.

Οι επικήδειοι θα είναι λίγοι και σύντομοι. Θα τους εκφωνήσουν η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο πρόεδρος της Βουλής, Κώστας Τασούλας, ο γραμματέας της Κ.Ε. του ΚΙΝΑΛ Μανώλης Χριστοδουλάκης και ο γιος, Γιώργος Γεννηματάς Τσούνης.

Μετά την κηδεία, πιθανότατα πεζή, η πομπή θα ξεκινήσει από τη Μητρόπολη για το Α’ Νεκροταφείο, όπου η Φώφη Γεννηματά θα ταφεί στο ίδιο μνήμα όπου είχε ταφεί και ο πατέρας της, Γιώργος Γεννηματάς.

Read More

And More