Φώφη Γεννηματά: Τραγική ειρωνεία – Πέθανε την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου του Μαστού

Έφυγε από τη ζωή σήμερα, 25 Οκτωβρίου η Φώφη Γεννηματά σε ηλικία μόλις 57 ετών. Η πρόεδρος του ΚΙΝ.ΑΛ. μετά από μια γενναία μάχη με τον καρκίνο, τελικά δεν τα κατάφερε και κατέληξε σήμερα. 

Ο θάνατος της Φώφης Γεννηματά συνδέεται όμως με ένα άλλο γεγονός το οποίο μπορεί κανείς να το χαρακτηρίσει και «τραγική ειρωνεία». Σήμερα, είναι η μέρα που έχει οριστεί η Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου του Μαστού την πιο συχνή νεοπλασία που εκδηλώνεται στις γυναίκες. (διάβασε εδώ την εξομολόγηση της Φώφης Γεννηματά για τη μάχη με τον καρκίνο)

Η Φώφη Γεννηματά διαγνώστηκε για πρώτη φορά με καρκίνο του μαστού το 2008. Τότε είχε υποβληθεί σε μαστεκτομή και αμέσως μετά ταξίδεψε στο εξωτερικό προκειμένου να λάβει την κατάλληλη αγωγή ενώ από την ίδια νόσο έφυγε από τη ζωή και η μητέρα της ενώ και η αδερφή της είχε διαγνωστεί με καρκίνο του μαστού από τον οποίο κατάφερε να βγει νικήτρια.

Τα τελευταία χρόνια η Φώφη Γεννηματά έδειχνε να έχει κερδίσει τη μάχη, το τελευταίο διάστημα όμως ο καρκίνος επανήλθε αυτή τη φορά πιο επιθετικός με την ίδια να παλεύει γενναία μέχρι και σήμερα που τελικά κατέληξε.

Διάβασε επίσης: Με δάκρυα στα μάτια η Λίνα Δρούγκα μετέδωσε την είδηση θανάτου της Φώφης Γεννηματά

Read More

And More