Φοίβος Δεληβοριάς: Έκανε πρεμιέρα με ατμόσφαιρα γιουσουρούμ στη σκηνή

Το δικό του “flea market” έστησε στη σκηνή του Passport Κεραμεικός ο Φοίβος Δεληβορίας απλώνοντας στους πάγκους τις ιστορίες της δισκογραφίας του. Γιατί ο Φοίβος τραγουδά ιστορίες και με αυτές στήνει κάθε του μουσική του παράσταση. Χέρι χέρι με τις δικές του αναζητήσεις και τις ανάγκες να εκφράσει αυτό που για εκείνον έχει αξία και να ταξιδέψει τον κόσμο απο το χθες στο σήμερα και πάλι πίσω.

Ο αγαπημένος τραγουδοποιός έχει μεγάλη “πραμάτεια” για τον κόσμο που θα βρεθεί για τα επόμενα 3 Σάββατα στα live του. Μαζί του η Μαρίνα Σάττι και οι υπέροχες Fones για να ερμηνεύσουν τραγούδια από όλο τον κόσμο, από τα Βαλκάνια ως την παλιά Αμερική κι από την Αραβία ως τη μεσαιωνική Γαλλία.

Η πρεμιέρα αυτού του μουσικού γιουσουρούμ έγινε το Σάββατο 20 Ιανουαρίου αφήνοτας την καλύτερη γεύση με τις “μικρές ιστορίες που μαζεύει ο τραγουδοποιός από το ‘89 έως σήμερα και δίνοντάς τις όσο-όσο, μετά από σκληρό παζάρι με τα κενά της ζωής ανάμεσα στους δίσκους”.

Για την θερμή υποδοχή της πολύχρωμης μουσικής παράστασης ο Φοίβος Δεληβορίας ευχαρίστησε μέσα από την επίσημη σελίδα του στο facebook:

Μερικά θερμά ευχαριστώ για χθες.Σε όλους εσάς που μας τιμήσατε και που κάνατε το «Flea Market» μας να σηκωθεί στα πόδια…

Gepostet von Φοίβος Δεληβοριάς/Foivos Delivorias am Sonntag, 21. Januar 2018

Συμμετέχει το κορίτσι που ενώνει δύο κόσμους Νεφέλη Φασούλη

και το θορυβώδες μαγευτικό combo:

Σωτήρης Ντούβας-τύμπανα

Κωστής Χριστοδούλου-πλήκτρα

Κώστας Παντέλης-κιθάρες

Yoel Soto-μπάσο

Ήχος: Γιάννης Πετρόλιας

Artwork – video – φωτογραφίες: Δημήτρης Μακρής

Management/Παραγωγή: PROSPERO

Read More

And More