Φοίβος Δεληβοριάς: “Η Αρλέτα ήταν το πιο νουβέλ βαγκ κορίτσι που κυκλοφορούσε γύρω μας”

Η Αρλέτα έφυγε από τη ζωή έπειτα από μεγάλη περιπέτεια με την υγεία της. Η αγαπημένη τραγουδοποιός έφυγε σε ηλικία 72 ετών και ολόκληρος ο καλλιτεχνικός κόσμος θρηνεί για την απώλεια. Ιδιαίτερα όσοι συνεργάστηκαν μαζί σε της στην τεράστια πορεία της στη μουσική και την γνώρισαν λίγο καλύτερα από όσο επέτρεπε στους περισσότερους να μπουν στη ζωή της.

Ένας από αυτούς είναι και ο Φοίβος Δεληβοριάς που την αποχαιρέτησε με το δικό του τρόπο. Με λόγια αγάπης και μικρές λεπτομέρειες από τη ζωή της Αρλέτας συγκινεί.

“Τώρα διαβάζω τα διάφορα και πνίγομαι και σκέφτομαι την οικογένειά της την βαθύτερη, την Άννα και το Γιώργη, τον Άγγελο και το Ντίνο να πνίγονται κι αυτοί.

Έχω όμως είδηση: ξέρω που είναι. Και δεν έχουμε παρά να ρωτήσουμε τα “χρυσόψαρα” και τους “γρύλλους” για να την συναντήσουμε, ψευτοκατσούφα μα με την καρδιά της αναμμένη. Είναι εδώ ακριβώς.Στο συγκεκριμένο ξενυχτάδικο, που κάποτε μας έστειλε με τα χαιρετίσματά της. Κοιτάμε τη διεύθυνση στην αποψινή Πανσέληνο και ξεκινάμε”, γράφει ανάμεσα σε άλλα.

Read More

And More