Φοίβος Δεληβοριάς: Live κούρεμα από τον Σπύρο Γραμμένο! Video

Ο Σπύρος Γραμμένος και ο Φοίβος Δεληβοριάς γνωρίζονται καλά. Εκτός από την φιλική σχέση που τους δένει πολλά χρόνια, έχουν ενωθεί οι δρόμοι τους και επαγγελματικά. Από τις πιο χαρακτηριστικές τους συνεργασίες ήταν η “Ταράτσα του Φοίβου”. Όλα αυτά τους έχουν φέρει πιο κοντά και είναι ελάχιστα τα πράγματα που δεν ξέρει ο ένας για τον άλλο. Κάποια από αυτά ακούστηκαν στην πιο ανατρεπτική συνέντευξη που έκαναν για το YouTube όπου είχε και live κούρεμα! Πλέον, όλοι θα μιλούν για αυτή τη συνάντησή τους στο “Τhe Barber Show”.

Ο αγαπημένος τραγουδοποιός αφέθηκε στα χέρια του Σπύρου Γραμμένου που ξεδίπλωσε το ταλέντο του στην κομμμωτική. Ήταν όμως και μία από τις πιο ωραίες συνεντεύξεις που έχει δώσει μέχρι σήμερα ο Φοίβος Δεληβοριάς που μας αποδεικνύει ότι δεν φοβάται να “τσαλακώσει” την εικόνα του ή μάλλον να αφήσει τον Σπύρο να του την “τσαλακώσει”. Ο Γραμμένος χειρίζεται άψογα το ψαλίδι, εκτός από τον λόγο. Άλλωστε δηλώνει και beauty editor στον λογαριασμό του στο instagram και οι followers του γνωρίζουν ότι έχει πολλές γνώσεις όσον αφορά τις ψεύτικες βλεφαρίδες!

Ανάμεσα σε άλλα Δεληβοριάς απάντησε αν θα συνεργαζόταν με τον Κωνσταντίνο Αργυρό ή την Πάολα και αυτό που είπε ίσως να μην το περιμένεις, ακόμα κι αν ξέρεις πόσο ανατρεπτικός είναι.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Σπύρος Γραμμένος πριν ασχοληθει με την μουσική -και πριν χαραχθεί στη μνήμη μας με τα τραγούδι και τις κόκκινες τιράντες του- δούλευε ως κομμωτής, στο κομμωτήριο της μαμάς του στα Γιάννενα. Η τεχνική του άλλωστε φαίνεται και στο παραπάνω βίντεο και την επιβράβευσε και ο ίδιος ο Φοίβος που μοιράστηκε τη συνέντευξη και στην σελίδα του στο facebook σχολιάζοντάς τη με τον δικό του χαρακτηριστικό τρόπο!

Read More

And More