«Φονική» γόβα παραλίγο να τυφλώσει πρώην μοντέλο!

«Φονική» γόβα παραλίγο να τυφλώσει πρώην μοντέλο! | tlife.gr

Πρώην μοντέλο παραλίγο να τυφλωθεί όταν μια γόβα στιλέτο της χτύπησε το μάτι. Συγκλονισμένη, η 34χρονη Sarah Singer δηλώνει ότι η σκηνή της φάνηκε σαν να ήταν σε ταινία τρόμου.

Το πρώην μοντέλο, που προσπάθησε να χωρίσει δυο γυναίκες που είχαν πιαστεί στα χέρια, κατέληξε να χτυπηθεί από το τακούνι της μιας και να πάει σοβαρές βλάβες στο μάτι της, που θα μπορούσαν να την έχουν σκοτώσει. Στην συγκλονιστική μαρτυρία της, η Sarah αναφέρει ότι φοβήθηκε παρά πολύ για τη ζωή της όταν είδε το τακούνι να της χτυπά το μάτι. Η κοπέλα που την χτύπησε, ωστόσο, δηλώνει πως δεν το έκανε με σκοπό να τη βλάψει, αλλά ήταν σε αυτοάμυνα.

Οι γιατροί είπαν, πάντως, στο πρώην μοντέλο ότι στάθηκε ιδιαίτερα τυχερό, Το τακούνι χτύπησε το βλέφαρο της Sarah και άνοιξε μια τρύπα σε αυτό, αλλά θα μπορούσε να είναι και χειρότερα. «Αν είχε χτυπηθεί από διαφορετική γωνία ίσως να της είχε τρυπίσει τον εγκέφαλο και να την είχε σκοτώσει», λέει ο γιατρός που την είχε αναλάβει..

Ωστόσο, μετά από την επέμβαση, η Sarah έχει αρχίσει να αναρρώνει σε ένα βαθμό, και με το κατάλληλο μακιγιάζ προσπαθεί να καλύψει το τραύμα.

Η φωτογραφία ντοκουμέντο από το ατύχημα της Sarah Singer.

READ more