«Φως στο τούνελ»: Πρεμιέρα με μία συγκλονιστική υπόθεση. Η εξαφάνιση-θρίλερ και το… φονικό κοκτέιλ!

«Φως στο τούνελ»: Πρεμιέρα με μία συγκλονιστική υπόθεση. Η εξαφάνιση-θρίλερ και το… φονικό κοκτέιλ! | tlife.gr

Δυνατό τηλεοπτικό comeback ετοιμάζεται να κάνει αύριο το βράδυ η Αγγελική Νικολούλη. Το «Φως στο τούνελ» επιστρέφει δριμύτερο στην τηλεόραση του Alpha, έτοιμο και πάλι να φιλοξενήσει υποθέσεις που θα μας καθηλώσουν, που θα μας συγκλονίσουν, που θα αφήσουν την δική τους τηλεοπτική ιστορία.

Το «Τούνελ» σηκώνει αυλαία αύριο στις 11.00 το βράδυ και όπως λέει η «Μις Μαρπλ» της ελληνικής τηλεόρασης «κανένα μυστικό δεν μπορεί να κρύψει την αλήθεια»!

Η Αγγελική Νικολούλη επιστρέφει ,λοιπόν, στο σταθερό της ραντεβού με τους τηλεθεατές και ξεκινούν μαζί το συναρπαστικό ταξίδι στον απρόβλεπτο κόσμο του μυστηρίου και της αναζήτησης.Ένα θρίλερ για γερά νεύρα, που σπάνια συναντά κανείς, φέρνει τα πάνω- κάτω σε δύο χώρες και ανοίγει τον ασκό του Αιόλου…
Ο νεαρός πατέρας ενός νεογέννητου έφυγε με το αυτοκίνητό του για την αγορά και έπεσεστην «αόρατη» παγίδα που του έστησαν. Ποιοι και γιατί έκλεισαν άρον – άρον την υπόθεση και έστειλαν το «πακέτο» πίσω στην Ελλάδα;
Η παρατηρητικότητα συγγενών και η «χειρουργική» έρευνα που ακολούθησε ξέθαψαν, κυριολεκτικά, τα στοιχεία ενός «φονικού κοκτέιλ» που άφησε άφωνους ακόμα και τους επιστήμονες.
Η συνέχεια επί της οθόνης…

READ more