Φωτεινή Αθερίδου: Δημοσίευσε την πρώτη ολόσωμη φωτογραφία της μετά την αποκάλυψη ότι είναι έγκυος!

Χαρμόσυνα είναι τα τελευταία νέα για την Φωτεινή Αθερίδου. Η νεαρή ηθοποιός είναι έγκυος και σε έξι μήνες θα γίνει μανούλα για πρώτη φορά. Η κόρη του Θοδωρή Αθερίδη και της Έλενας Γκασούκα ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά της το παιδί της, όπως και ο σύντροφός της, Κωνσταντίνος Μαγκλάρας, ο οποίος είναι επίσης ηθοποιός και αυτή τη σεζόν παίζει στην παράσταση «Το έπος…της Μαλάμως» στο Θέατρο Λαμπέτη. Οι δυο τους είναι μαζί πολλά χρόνια και ο ερχομός του μωρού θα ολοκληρώσει την ευτυχία τους.

Κι ενώ η 29χρονη δεν έχει μιλήσει ανοιχτά για τα νέα δεδομένα στη ζωή της, καθώς είναι χαμηλών τόνων και δεν θέλει να απασχολεί τα Μέσα με τίποτα άλλο εκτός από τη δουλειά της, μέσα από τα IntaStories της, το απόγευμα της περασμένης Τρίτης, επιβεβαιώσει το ευχάριστο γεγονός. Σήμερα το πρωί, όμως, σε μια χαλαρή βόλτα που έκανε στα Αναφιώτικα, η μέλλουσα μανούλα δημοσίευσε και την πρώτη ολόσωμη φωτογραφία της, μετά την αποκάλυψε του ευτυχούς γεγονότος.

Καθισμένη σε ένα πεζούλι και κρατώντας μια μοβ μαργαρίτα στα χέρια, πόζαρε στον φακό χαμογελαστή, με τις πρώτες αλλαγές στο σώμα της να είναι εμφανείς.  Παρόλο που η κοιλίτσα της δεν ήταν ευδιάκριτη, ήταν φανερό πώς η Φωτεινή, η οποία ήταν πάντα πολύ λεπτοκαμωμένη, έχει πάρει ήδη τα πρώτα κιλά της εγκυμοσύνης.

Read More

And More