Φωτεινή Αθερίδου: Είναι μια περήφανη μαμά και δεν σταματά να φωτογραφίζει τον γιο της!

Το πιο όμορφο κεφάλαιο της κοινής τους πορείας έχουν ανοίξει εδώ και μερικούς μήνες η Φωτεινή Αθερίδου και ο Κωνσταντίνος Μαγκλάρας, αφού έχουν γίνει γονείς ενός υπέροχου αγοριού. Ήταν Σεπτέμβριος του 2019 όταν η γνωστή ηθοποιός έφερε στη ζωή τον καρπό του έρωτά τους, τον μικρό Θοδωρή, και επισφράγισε την αγάπη τους με τον καλύτερο τρόπο. Οι δυο τους έχουν ξετρελαθεί μαζί του και δεν μπορούν να τον αποχωριστούν ούτε στιγμή.

Η Φωτεινή Αθερίδου έχει θέσει σε απόλυτη προτεραιότητα την ανατροφή του γιου της και αυτός είναι και ο λόγος που βρίσκεται συνέχεια μαζί του. Η ταλαντούχα ηθοποιός απολαμβάνει κάθε πολύτιμη στιγμή μαζί με τον μικρό Θοδωρή και δεν σταματά να τον φωτογραφίζει καταγράφοντας όλες τις εκφάνσεις της μέχρι τώρα προσωπικότητάς του.

Πριν μερικές ώρες, λοιπόν, η ίδια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία με τον γιο της, στην οποία εκείνος παρατηρεί με μεγάλη προσοχή μία κιθάρα. “Ότι σταμπάρουμε μια μέρα ποιος ξέρει ….”, έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Δες τη φωτογραφία:

Ο μικρός Θοδωρής έχει ξετρελάνει τους γονείς του!

Read More

And More