Φωτεινή Αθερίδου: Επέστρεψε στο σπίτι της με τον νεογέννητο γιο της

Ένα υγιέστατο αγοράκι έφερε στον κόσμο η Φωτεινή Αθερίδου τη Δευτέρα 15 Μαίου, όπως ενημέρωσε η ίδια με ανάρτησή της στα social media.

Η γνωστή ηθοποιός, υποδέχτηκε το δεύτερο παιδί της μεγαλώνοντας έτσι την οικογένειά της δίπλα στον Κωνσταντίνο Μαγκλάρα. 

«15/5/2023 μια ημέρα που δε θα ξεχάσω ποτέ… γέννησα το δεύτερο παιδάκι μου με φυσιολογικό τοκετό (vbac), όπως λέγεται , καθώς το πρώτο το είχα γεννήσει με καισαρική ! Θέλω απλά να πω σε όλες τις γυναίκες που θέλουν να ζήσουν αυτήν την εμπειρία και δε τα κατάφεραν την πρώτη φορά , να μην επιτρέψουν στο φόβο τους να τους εμποδίσει», έγραψε στην πρώτη της ανάρτηση η ηθοποιός.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Fotini Atheridou (@fotiniatheridou)

Ευτυχισμένος παππούς ο Θοδωρής Αθερίδης ο οποίος υποδέχτηκε το δεύτερο εγγόνι του.

«Η γέννηση ενός παιδιού είναι ό,τι καλύτερο μπορεί να συμβεί. Δεν γνωρίζουμε ακόμα ποιο θα είναι το όνομα του παιδιού. Ακόμα δεν έχω κάνει κάποιο δώρο στα παιδιά, θα βγούμε και θα το κανονίσω», δήλωσε ο Θοδωρής Αθερίδης στις κάμερες.

Εξιτήριο για τη Φωτεινή ΑθερίδουA

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του TLIFE, μεσημέρι της Τετάρτης 17 Μαίου η Φωτεινή Αθερίδου με τον σύζυγό της και το νεογέννητο μωρό της αποχώρησαν από το μαιευτήριο και επέστρεψαν στο σπίτι τους έτοιμοι να ξεκινήσουν τη νέα τους καθημερινότητα και να βάλουν σε νέους ρυθμούς τη ζωή τους. Μάλιστα, οι ίδιες πηγές αναφέρουν στο TLIFE πως μαμά και γιος χαίρουν άκρας υγείας ενώ όλα εξελίχθηκαν ομαλά κατά τον τοκετό.

Μάλιστα η Φωτεινή Αθερίδου, κατά την αναχώρησή της, δημοσίευσε μια φωτογραφία του μωρού της ευχαριστώντας το μαιευτήριο που τη βοήθησε να φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδί της.

 

 

Read More

And More