Φωτεινή Δάρρα: Η ξεχωριστή συναυλία στους Δελφούς κάτω από την πανσέληνο [video]

Συνεχίζοντας τις πρωτοποριακές συναυλίες της που εκπέμπουν από όλη την Ελλάδα διαδικτυακά με ή χωρίς κοινό, η Φωτεινή Δάρρα θα βρεθεί για πρώτη φορά στον Αρχαιολογικό χώρο των Δελφών και συγκεκριμένα στη Ρωμαϊκή Αγορά, μαζί με την ορχήστρα της για μια μοναδική συναυλία κάτω από το ολόγιομο φεγγάρι!

Την Δευτέρα 3 Αυγούστου στις 21:30 θα μπορέσει το κοινό να παρακολουθήσει από κοντά την ερμηνεύτρια να δίνει τον καλύτερό της εαυτό σε ένα τοπίο μοναδικό στον κόσμο! Στον αρχαιολογικό χώρο των Δελφών! Η συναυλία θα μεταδοθεί μέσω live-streaming από την επίσημη σελίδα της στο facebook https://www.facebook.com/foteinidarra/, καθώς και από το επίσημο site του Δήμου Δελφών www.dimosdelfon.gr.

Μαζί της μια 5μελής ορχήστρα με εξαιρετικούς σολίστες στο πιάνο, το τρομπόνι, την τρομπέτα, το κοντραμπάσο και τα κρουστά.

https://www.youtube.com/watch?v=rxUN2trkhAc&feature=emb_title

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό, που θα πρέπει να δηλώσει εγκαίρως συμμετοχή για να εξασφαλίσει από πριν τηλεφωνικώς την κράτησή του και να απολαύσει τη συναυλία με ασφάλεια, στο τηλ.: 22653 50026 (Aπό τις 9.00π.μ μέχρι τις 13:00) καθώς οι θέσεις είναι περιορισμένες.

Read More

And More