Φωτεινή Γεωργαντά: Κούκλα και σέξι στα 43 χρόνια στην πασαρέλα! Φωτογραφίες

Είναι 43ων χρόνων, μητέρα δυο παιδιών, σύζυγός και πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ… Η Φωτεινή Γεωργαντά μετά από 25 χρόνια συνεχούς παρουσίας στην τηλεόραση, κρατά πια χαμηλό προφίλ απέναντι στα φώτα της δημοσιότητας, αλλά συνεχίζει να εντυπωσιάζει.
Αυτήν τη φορά, ο φωτογραφικός φακός του TLIFE την συνάντησε στην Εβδομάδα Μόδας στην Αθήνα, όπου η Φωτεινή Γεωργαντά περπάτησε στο catwalk για την επίδειξη των Chris & Tonia. Το σχεδιαστικό δίδυμο Chris Stratikopoulos and Tonia Varveri επαναφέρει την προσεγμένη Tailor made ραφή στο προσκήνιο μέσα απο τη συλλογή “Feminite” για τη σεζον fall winter 2015-2016 και αναδεικνύει την απόλυτα θηλυκή πλευρά που κάθε γυναίκα κρύβει μέσα της.

Και φυσικά η παρουσία της Φωτεινής έκανε τα φωτογραφικά φλας να… πάρουν φωτιά!

Η γνωστή παρουσιάστρια που κατάφερε να συνεργάζεται με τρία κανάλια (παρουσίαζε καθημερινή εκπομπή στον Alpha, αλλά και τις κληρώσεις των Λόττο, Τζόκερ και ελληνικών λαχείων στον ΣΚΑΪ και τον ΑΝΤ1) προσπαθεί να κρατά πάντα μια διακριτική στάση και να μην απασχολεί πια τα media με τα προσωπικά της. Άλλωστε, ο θόρυβος που είχε προκληθεί πριν χρόνια για το πολυσυζητημένο γάμο της με τον Ανδρέα Μικρούτσικο την είχε αγχώσει πολύ.

Τώρα πια είναι 13 χρόνια μαζί με τον σύζυγό της Ηλία Γούδη, έχει δυο πανέμορφα παιδιά και προσέχει πάντα την εμφάνισή της. “Προσωπικά νιώθω πολύ καλά. Σαφώς δεν είμαι 25 ετών ούτε και θα ήθελα κάτι τέτοιο. Θέλω να έχω μια υγιή καλή εμφάνιση. Δεν παύω όμως να είμαι μια εργαζόμενη μητέρα δύο παιδιών και σύζυγος”, είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή της, αναφέροντας πως συνεχίζει την γυμναστική, που ως πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ είναι κάτι που είχε ανέκαθεν στη ζωή της.


Η Φωτεινή Γεωργαντά με το σχεδιαστικό δίδυμο…

Read More

And More