Φωτεινή Μπαξεβάνη: Τραυματίστηκε στο πλοίο λίγο πριν φτάσει στην Ικαρία

Μια περιπέτεια με την υγεία της έζησε η Φωτεινή Μπαξεβάνη. Η αγαπημένη ηθοποιός ταξίδευε για την Ικαρία όταν τραυματίστηκε στο πόδι της. “Χτύπησα το γόνατό μου με έναν πολύ ηλίθιο τρόπο”, σημείωσε η ίδια σε ανάρτησή της στα social media. Η ίδια χρειάστηκε να υποστεί αρκετό πόνο μέχρι να φτάσει στο νησί και να πάει στο νοσοκομείο.

Φτάνοντας στο όμορφο νησί του Αιγαίου έσπευσε να κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις και ευτυχώς τη γλίτωσε με ένα νάρθηκα και ενέσεις για τον πόνο. Η Φωτεινή έσπευσε μάλιστα να ενημερώσει τους διαδικτυακούς της φίλους ότι η προγραμματισμένη της παράσταση, στον δημοτικό κινηματογράφο Αγίου Κηρύκου, θα γινόταν κανονικά. Άλλωστε για αυτό επισκέφτηκε την Ικαρία.

Σε ένα συγκινητικό και βαθιά ανθρώπινο κείμενο που εμπνέεται από την ηρωική φιγούρα της Κυράς της Ρω, η Φωτεινή Μπαξεβάνη μεταφέρει επί σκηνής την Δέσποινα Αχλαδιώτη, τον ιδιαίτερο κόσμο μιας γυναίκας που κουβαλάει ένα κομμάτι από τις καρδιές και τον χαρακτήρα όλων των Ελλήνων. Την σκηνοθεσία του μονολόγου  “Η Κυρά της Ρω” υπογράγει η Κατερίνα Μπερδέκα σε κείμενο του Γιάννη Σκαραγκάς.

Read More

And More