Φωτεινή Πετρογιάννη: Έμεινε εγκλωβισμένη στην Αττική Οδό για σχεδόν έντεκα ώρες και τελικά επέστρεψε στο στούντιο

Η επέλαση της κακοκαιρίας “Ελπίς” έχει δημιουργήσει πολλά προβλήματα βάζοντας σε ταλαιπωρία αρκετούς συμπολίτες μας σε όλη της Αττική. Πολλοί είναι εκείνοι που έμειναν εγκλωβισμένοι για πολλές ώρες στον δρόμο με κάποιους μάλιστα να μην έχουν καταφέρει ακόμα να εγκλωβιστούν.

Ανάμεσα σε εκείνους που βρέθηκαν εγκλωβισμένοι στην Αττική Οδό για σχεδόν 11 ώρες είναι και η Φωτεινή Πετρογιάννη. Η δημοσιογράφος της πρωινής ψυχαγωγικής εκπομπής του ΑΝΤ1 “Πρωινό”, όπως αποκάλυψε μέσα από τα stories που δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο instagram μετά από τόσες ώρες εγκλωβισμένη μέσα στο αυτοκίνητό της αναγκάστηκε τελικά να επιστρέψει στο στούντιο του καναλιού.

«Εμείς παρατήσαμε αμάξι, περπατήσαμε κάτι χιλιόμετρα, πηδήξαμε φράχτες, φτάσαμε στα διόδια της Κάντζας, μας παρέλαβε ένας φίλος με το αμάξι του και καταφέραμε να γυρίσουμε στον ΑΝΤ1 που ήταν κοντά και θα διανυκτερεύσουμε εδώ. Δεν είδαμε ποτέ κανέναν να μας πλησιάζει, να μας συμβουλεύει, τίποτα. Η ουρά των αυτοκινήτων αγγίζει τα 18 χλμ και πάρα πολλοί άνθρωποι θα κοιμηθούν μέσα στο κρύο απόψε χωρίς βοήθεια. Μπράβο στην Αττική Οδό να πούμε. Σας ευχαριστούμε όλους» έγραψε η Φωτεινή Πετρογιάννη

Read More

And More