Φωτεινή Πετρογιάννη: Γιατί λείπει από το πλατό λίγο πριν το τέλος της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου;

Λίγες ημέρες έμειναν για την τελευταία εκπομπή του Λόγω TiVis που στο τιμόνι της παρουσίασης βρίσκεται η Κατερίνα Καινούργιου. Στην ομάδα της είναι η Φωτεινή Πετρογιάννη, η Αντωνία Καλλιμούκου, ο Γιώργος Βαγιάτας, ο Δημήτρης Χριστοφορίδης και ο Χρήστος Βαρθαλίτης. Συγκεκριμένα η εκπομπή τελειώνει την Παρασκαευή στις 27 Μαΐου και όλα αναμένουν τα σχέδια της Κατερίνας και του καναλιού.

Λίγο πριν το τέλος της όμως, λείπει από την καρέκλα της και από το πλατό, η όμορφη παρουσιάστρια Φωτεινή Πετρογιάννη. Τι συμβαίνει; Σύμφωνα με πληροφορίες, είναι άρρωστη από χθες κι έχει σηκώσει υψηλό πυρετό, που δεν της επιτρέπει να βρεθεί στην εκπομπή. Πριν από λόγο ανέβασε και η ίδια μι φωτογραφία με το αγαπημένο της κόκερ, Μocca, που δείχνει πως μάλλον θα δει την παρέα της από το… κρεβάτι.

Δεν πειράζει που είσαι άρρωστη μαμά, είμαι εγώ εδώ άγρυπνος φρουρός #not #partakias #moccasthecocker #arrwstisamekalokairiatika #koimisis #feretinantiviwsire

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Fotini Petrogianni (@fotaki_on_off_) στις


Αυτό που μένει να δούμε είναι αν η νεαρή παρουσιάτρια και δημοσιογράφος προλάβει να γίνει καλά πριν τελειώσει το Λόγω TiVis.

In with my black @feelcute.official dress! #ifeelcutecauseiwearit

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Fotini Petrogianni (@fotaki_on_off_) στις

Read More

And More