Φωτεινή Πετρογιάννη: Η αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή, η ενδομητρίωση και οι σκέψεις για οικογένεια!

Η Φωτεινή Πετρογιάννη δεν διανύει μόνο επαγγελματικά μια δημιουργική χρονιά, συμμετέχοντας στην τηλεοπτική εκπομπή “Καλύτερα Δεν Γίνεται” με τη Ναταλία Γερμανού και στη ραδιοφωνική εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα στον Party fm, αφού είναι ήρεμη και ευτυχισμένη και σε προσωπικό επίπεδο. Η δημοσιογράφος παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό People και αποκάλυψε ότι δεν είναι single πια, εξήγησε αν σκέφτεται να δημιουργήσει σύντομα τη δική της οικογένεια, ενώ αναφέρθηκε και στην ενδομητρίωση που αντιμετωπίζει.

«Είμαι σε μια σχέση που με βοηθάει να ισορροπώ. Επειδή είμαι εργασιομανής και βάζω τη δουλειά πάνω απ’ όλα, έχω την τάση να βγάζω όλη μου την ένταση στα προσωπικά μου. Η σχέση μου είναι λίγο σαν σάκος του μποξ. Το καλό όμως είναι ότι με έχει καταλάβει και το αποδέχεται, γιατί υπάρχει αγάπη», είπε χαρακτηριστικά.  Και κατόπιν πρόσθεσε: «Έχω βιώσει την απιστία από την πρώτη μου σχέση και αισθάνομαι ότι δεν θα βγει ποτέ από το μυαλό μου. Ο πρώτος μου μεγάλος έρωτας είχε απιστήσει, και όχι μόνο μία φορά. Πάντα είχα ενδείξεις, αλλά όχι αποδείξεις. Όλη την αλήθεια την έμαθα όταν πια είχαμε χωρίσει. Εξαιτίας αυτού προέκυψε και μια φοβία για τις σχέσεις και τον γάμο, ενώ μου δημιουργήθηκε η πεποίθηση ότι τίποτα δεν κρατάει για πάντα». Παραδέχεται ότι έχει προδώσει, αλλά ξεκαθαρίζει πως όταν συνέβη «η σχέση είχε αξεπέραστα προβλήματα και όδευε προς το οριστικό τέλος».

Όσο για το ζήτημα «οικογένεια και γάμος», η ίδια δεν δίστασε να αποκαλύψει: «Η ιδέα ενός παιδιού με τρομάζει γιατί δεν ξέρω αν θα είμαι επαρκής και καλή μαμά. Δεν σου κρύβω ότι το πρόγραμμά μου αυτή τη στιγμή δεν θα μου επέτρεπε να κάνω παιδί και να είμαι από πάνω του. Τον τελευταίο καιρό, ωστόσο, έχω αρχίσει να σκέφτομαι ότι τα χρόνια περνάνε και πρέπει να κατασταλάξω όσον αφορά το τι θέλω για το μέλλον. Έχω γλυκάνει με την ιδέα του γάμου. Έχω αρχίσει, ίσως, να το βλέπω πιο χαλαρά σε σχέση με το πώς το είχα παλαιότερα στο μυαλό μου».

Τέλος, αναφερόμενη στο πρόβλημα της ενδομητρίωσης που αντιμετωπίζει, η ίδια δήλωσε: «Έχω γίνει φίλη με την ενδομητρίωση πια. Κάθε φορά που πηγαίνω στον γυναικολόγο ξέρω ότι μπορεί να ακούσω ότι το έχω πάλι. Ξέρω ότι είναι δύσκολο, ξέρω ότι υποτροπιάζει ανά πάσα ώρα και στιγμή, γι’ αυτό και το παρακολουθώ. Πάω στον γιατρό ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Δεν σου κρύβω ότι με προβληματίζει ως προς το αν θα μπορέσω ποτέ να κάνω παιδί. Νομίζω ότι σε αυτές τις περιπτώσεις η πρόληψη, η προσοχή και ένας καλός γιατρός μπορεί να σε κάνουν ακόμα και να το ξεχάσεις».

Read More

And More