Φωτεινή Πετρογιάννη: Ποζάρει μόνο με το μαγιό της και εντυπωσιάζει με τις αναλογίες της!

Η Φωτεινή Πετρογιάννη ολοκλήρωσε τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις για φέτος και έχει ήδη ξεκινήσει τις καλοκαιρινές της διακοπές. Η δημοσιογράφος, η οποία ξεχώρισε τη χρονιά που μας πέρασε με την παρουσία της στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται», περνάει ξέγνοιαστες στιγμές παρέα με αγαπημένα της πρόσωπα και γεμίσει τις μπαταρίες της για τη νέα σεζόν.

Αυτές τις μέρες, η όμορφη Φωτεινή βρίσκεται στην Πελοπόννησο και απολαμβάνει τις ομορφιές της Δυτικής Ελλάδας. Η συνεργάτιδα της Ναταλίας Γερμανού, μάλιστα, ως λάτρης των social media, δεν σταματά να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την ανέμελη καθημερινότητά της, μακριά από το άγχος και τη ρουτίνας της πρωτεύουσας.

Το μεσημέρι της Τρίτης, λοιπόν, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την πρώτη της φωτογραφία με μαγιό για φέτος και εντυπωσίασε με τις αναλογίες της. Πρόκειται για ένα στιγμιότυπο στο οποίο ποζάρει φορώντας ένα μαύρο μπικίνι, να κάθεται στα βότσαλα, έχοντας πίσω της μια κυματώδη θάλασσα με τιρκουάζ νερά.

Χαμογελαστή, χωρίς ίχνος μακιγιάζ και με μια κορδέλα στο κεφάλι, η Φωτεινή δείχνει αδιαμφισβήτητα στα καλύτερά της.

Τα likes και τα κολακευτικά σχόλια για το κορμί της, όπως ήταν φυσικό, έπεσαν… βροχή.

Read More

And More