Φωτεινή Πετρογιάννη: Το ξέσπασμα της δημοσιογράφου στα social media!

Η Φωτεινή Πετρογιάννη, η οποία από πέρυσι βρίσκεται στο πλευρό της Ναταλίας Γερμανού στην εκπομπή του AlphaΚαλύτερα δε γίνεται“, είναι λάτρης των social media και ειδικά του Instagram, μέσα από το οποίο μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την καθημερινότητά της, τόσο την επαγγελματική, όσο και την προσωπική.

Χθες το απόγευμα, η όμορφη δημοσιογράφος έκανε μια ανάρτηση διαφορετική από αυτές που μας έχει συνηθίσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Συγκεκριμένα, δημοσίευσε ένα βίντεο με το ηλιοβασίλεμα που απολάμβανε και στη λεζάντα που το συνόδευε ξέσπασε δημόσια με αφορμή τα μηνύματα μίσους που γράφονται σωρηδόν κάτω από αναρτήσεις που κάνουν στα social media πρόσωπα που είναι αναγνωρίσιμα μέσω της δουλειάς τους.

«Διαβάζω κάθε μέρα στα posts ανθρώπων που είναι πιο γνωστοί μέσω της δουλειάς τους , αμέτρητα άσχημα σχόλια, γεμάτα κακία. Σχόλια που πληγώνουν έστω και για λίγο. Τα: «δημοκρατία έχουμε», «δημόσιο προφίλ έχεις ό,τι θέλω θα κάνω», «εφόσον εκτίθεσαι, θα τα ακούς», ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ! Υπάρχει μόνο ότι ΕΣΥ, θέλεις να πληγώσεις κάποιον για να καλύψεις την «κακή» σου ζωή, την ανασφάλειά σου και ένα πρόβλημα δικό σου που ακόμα δεν έχεις εντοπίσει και δεν το έχεις δουλέψει! Αν αντιπαθείς κάποιον, τον σιχαίνεσαι, δεν τον θέλεις, τον φθονείς ή οτιδήποτε άλλο, δε χρειάζεται να τον δηλητηριάζεις με τα λόγια σου. Φτιάξε τη ζωή σου και άσε τους άλλους να κάνουν το ίδιο. Στην τελική, απόλαυσε ένα ηλιοβασίλεμα σαν αυτό!», έγραψε χαρακτηριστικά.

https://www.instagram.com/p/B1rV9CVFpMn/

Τα likes που συγκέντρωσε η εν λόγω ανάρτηση ήταν εκατοντάδες και τα σχόλια διφορούμενα.

Read More

And More