Φωτεινή Ψυχίδου - Δημήτρης Κοργιαλάς: Η δύσκολη περιπέτεια υγείας του γιου τους!

Φωτεινή Ψυχίδου – Δημήτρης Κοργιαλάς: Η δύσκολη περιπέτεια υγείας του γιου τους! | tlife.gr

Μια δυσάρεστη περιπέτεια που τους άγχωσε και τους στεναχώρησε πέρασαν τις ημέρες του Πάσχα, η Φωτεινή Ψυχίδου και ο Δημήτρης Κοργιαλάς! Το ζευγάρι πέρναγε της ημέρες των γιορτών στην Καλαμάτα, όταν αρρώστησε ο γιος τους. Τον πήγαν στο νοσοκομείο της Καλαμάτας όπου όπως έγραψε σήμερα η δημοσιογράφος δεν έγινε σωστή διάγνωση με αποτέλεσμα να μην αξιολογηθεί σωστά η σοβαρότητα της κατάστασης της υγείας του μικρού…

Η κατάστασή της υγείας του μικρού δυστυχώς χειροτέρεψε και το ζευγάρι μετέφερε τον Θανάση στην Αθήνα με τη βοήθεια της αστυνομίας. Στο Παίδων το παιδί δέχθηκε τη θεραπεία που έπρεπε και ευτυχώς έγινε καλά! Όλοι καταλαβαίνουμε την τρομάρα και το άγχος που πέρασαν οι δυο γονείς με την περιπέτειά τους, αλλά τέλος καλό όλα καλά! Το TLIFE  τους εύχεται περαστικά.

Τώρα που πέρασαν όλα και ο μικρός Θανάσης είναι καλά, η Φωτεινή μοιράστηκε μαζί μας την περιπέτειά της:

«Μια λάθος διάγνωση από το νοσοκομείο Καλαμάτας ήταν αρκετή για να ξεκινήσει μια μεγάλη περιπέτεια…Ευχαριστούμε πολύ την αστυνομία και τους φάρους της που μας άνοιξαν τον δρόμο τη Δεύτερα του Πάσχα και μας έφεραν εγκαίρως στην Αθήνα, τους ιατρούς του Νοσοκομείου Παίδων Αγία Σοφία που κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες και μας έσωσαν τη ζωή, το νοσηλευτικό προσωπικό για την φροντίδα τους και τέλος τους συναδέλφους για τη διακριτικότητα τους…τέλος καλό όλα καλά…ο Θανασάκης γύρισε σπίτι…και χαμογελά»!!!

READ more