Φωτεινή Ψυχίδου: Έτσι περιμένει τον σύντροφό της Δημήτρη Κοργιαλά από την Μαδαγασκάρη! Δες το αστείο στιγμιότυπο

Στο χθεσινό επεισόδιο του Nomads, ο Δημήτρης Κοργιαλάς μαζί με τέσσερις ακόμη παίκτες αποχώρησαν οριστικά από το παιχνίδι περιπέτειας του ΑΝΤ1. Οι εναπομείναντες παίκτες αποτελούν πλέον την ομάδα των Επίλεκτων και ο αγαπημένος τραγουδιστής παρά τη συμπάθεια των συμπαικτών του δεν κατάφερε να παραμείνει στο reality επιβίωσης.

Μπορεί να μην έφτασε μέχρι το τέλος, αλλά ο Δημήτρης Κοργιαλάς πρόκειται επιτέλους να επιστρέψει στην Αθήνα και στην οικογένειά του. Η σύντροφός του και γνωστή δημοσιογράφος Φωτεινή Ψυχίδου δεν σταμάτησε να στηρίζει τον αγαπημένο της και να σχολιάζει το κάθε επεισόδιο με τον δικό της μοναδικό τρόπο μέσα από τα social media. Στη χθεσινή αποχώρηση όμως… η δημοσιογράφος του Star έκανε μια διαφορετική ανάρτηση! Στην φωτογραφία βλέπουμε την Φωτεινή να περιμένει τον Δημήτρη κρατώντας ένα μπαλτά και έναν πλάστη, γράφοντας χιουμοριστικά: «Δημητράκη! Σε περιμένω να μιλήσουμε για τη μπλουζίτσα σου με την επιγραφή Καμαρωτάκη».

Φαίνεται πως η φιλία του συντρόφου της με την συμπαίκτριά του Μαριάννα Καμαρωτάκη έχει κάνει την Φωτεινή να “ζηλεύει” λίγο…

Δες το αστείο στιγμιότυπο:

Read More

And More